3 tips til at gøre din hjemmeside til en succes

Det virker måske ligetil at lave en velfungerende hjemmeside som bliver en succes, men faktum er, at det kræver en hel del tid, kræfter og ekspertise at lave en god hjemmeside. Det er derfor vigtigt at gå ind i projektet med gåpåmod, og lave noget research på hvad der virker, inden du kaster dig ud i det.

 

Eksempelvis, er det en stor fordel at have korte og flotte links. Brug LLK.dk til at forkorte et link og læs desuden de nedenstående tips til, hvordan du skaber en god og velfungerende hjemmeside.

 

Gør den attraktiv

Din hjemmeside skal virke professionel, hvilket vil sige, at den skal designes på en god måde. Besøgende kigger som det første på layoutet og designet for at vurderer, hvorvidt den pågældende hjemmeside er pålidelig.

 

Du skal derfor bruge de nyeste designs, så den ser moderne ud og anvende farver og fotos effektivt. Dit layout skal afspejle til det din hjemmeside omhandler og det er derfor vigtigt, at du giver dig god tid til at skabe et holdbart design der virker.

 

Hold det simpelt

Folk ønsker ikke at læse 10 tætskrevne sider for at finde frem til et svar, derfor er det vigtigt at du sørger for at holde et simpelt og overskueligt layout. Menuen skal være velorganiseret og nem at gennemskue, så de besøgende nemt kan finde frem til det de søger. Ligeledes skal det skrevne indhold være kortfattet, så det er nemt at på et overblik.

 

Hvis de besøgende ikke kan finde svaret hurtigt og nemt hos dig, så går de videre til dine konkurrenter med det samme. Derfor er det utrolig essentielt, at du sørger for at skabe en brugervenlig hjemmeside.

 

Gør den nem at finde

 

Det betyder ikke så meget at have skabt en velfugerede hjemmeside, hvis den er svær at finde. Derfor er det vigtigt at du gør et stort arbejde i at promoverer din hjemmeside. Dette bør du først om fremmest gøre gennem SEO, der også er kendt som søgemaskineoptimering.

 

De fleste virksomhedsejere skræmmes af SEO, fordi det kræver en omfattende plan, en masse tid, samt en hel del energi. At være villig til at investere dette i dit projekt, kan dog i den grad betale sig på den længere bane. Der er nemlig god grund til at springe ud i noget SEO. 

Skriv en kommentar