Campingturen

Jeg var så spændt, da min familie og jeg besluttede at tage på campingtur. Vi skulle nemlig til Hundigestrandcamping. Det var længe siden, vi havde tilbragt tid sammen, og vi glædede os alle til at komme væk fra byens larm og stress. 

Da vi ankom til campingpladsen, så det vildt hyggeligt ud. Solen skinnede højt på himlen.  

Vi begyndte at sætte teltet op, og selvom det tog noget tid og krævede teamwork, lykkedes det os til sidst. Da det stod stabilt, var vi alle fyldt med stolthed over vores indsats. Nu var det tid til at udforske området. 

Vi begav os ud på stranden som det første. Vi gik en tur der, og det var bare så hyggeligt. Det var virkelig dejligt at bo så tæt på en strand. Vi skulle helt sikkert bade en del af dagene, men ikke lige i dag. 

Senere på eftermiddagen vendte vi tilbage til campingpladsen og begyndte at forberede vores aftensmad. Vi tændte op i grillen og tilberedte lækre burgere og grillede grøntsager. Duften spredte sig i luften og fik vores maver til at rumle af sult. 

Vi fik god mad, og det var bare virkelig hyggeligt. Jeg elskede allerede at være her, og glædet mig til hvad de andre dage havde at byde på. 

Natten faldt på, og vi krøb ind i vores varme soveposer. Jeg faldt hurtigt i søvn. Næste dag vågnede jeg, og kunne mærke at jeg havde fået en god nats søvn. Jeg glædet mig til hvad vi skulle i dag. Vi valgte at tage ud og spille minigolf. Det elskede jeg, og jeg var virkelig god til det. Vi tog ud og spillede minigolf, og det var så hyggeligt. Vi alle hyggede os, og jeg kunne bare spille hele dagen, men efter noget tid var det tid til at vi prøvede noget nyt. 

Skriv en kommentar