De 3 vigtigste sikkerhedsråd til søs

Som lystsejler er det vigtigt at have styr på sikkerheden til søs, da der kan være fatale konsekvenser hvis det skulle gå galt. Derfor er det vigtigt at have styr på alt omkring sin båd – især når det kommer til sikkerheden.

 

Vi har fundet de 3 vigtigste sikkerhedsråd frem til dig – vi håber du vil bruge tid på at sætte dig ordentligt ind i dem, så du ved hvad du skal gøre hvis uheldet skulle være ude en dag.

 

Kend din båd

Det vigtigste er uden tvivl at du kender din båd, så du så vidt muligt kan undgå en eventuel ulykke. Den bedste måde at lære sin båd, det er simpelthen at teste den af under sikre forhold. Det kan f.eks. være sammen med en kammerat i en anden båd eller tæt på land (Uden det bliver uansvarligt).

 

Jo bedre du kender din båd, jo bedre vil du også kunne håndtere den og på den måde undgå en eventuel ulykke.

 

Hav styr på dit sikkerhedsgrej

Noget af det allervigtigste ombord på en båd er, at alle sikkerhedsudstyret er i orden. Det vigtigste er selvfølgelig redningsveste. Her er der et krav om at man skal have én redningsvest pr. Mand der ombord i båden – det er ikke et krav de er på under sejllads, men det er helt klart en anbefaling.

 

Planlægning og overblik

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at du altid planlægger dine sejlture – her anbefaler vi dig at du tjekker op på vejr og strøm forhold, som måtte forstyrre din sejllads. Yderligere så er det vigtigt at du gennemgår din båd og sikre at alt er som det skal være. Redningsvest, ekkolod og hvad der ellers er ombord skal virke.

 

Sidst, men ikke mindst så anbefaler vi at du altid har en telefon med om bord.

Ekstra tip: Vi anbefaler du altid fortæller nogen på land, at du tager ud og sejler – og at i har aftalt et tidspunkt du er hjemme eller skal checke ind hos dem. Hvis du ikke gør det rettidig, så vil de sætte en eftersøgning i gang efter dig.


Klik her for at læse mere

En kommentar til “De 3 vigtigste sikkerhedsråd til søs”

  1. La mejor aplicación de control parental para proteger a sus hijos – monitoriza en secreto GPS, SMS, llamadas, WhatsApp, Facebook, ubicación. Puede monitorear de forma remota las actividades del teléfono móvil después de descargar e instalar apk en el teléfono de destino.

    Svar

Skriv en kommentar