Den bedste fødselsdag

Så kom dagen endelig. Dagen jeg har ventet på så længe. I dag er nemlig min 18-års fødselsdag. Jeg har glædet mig så længe til at blive 18. Jeg nu voksen, og kan gøre lige hvad jeg vil. Mine forældre havde arrangeret en lille fødselsdag fest for mig, hvor de havde inviteret hele familien. Jeg havde virkelig glædet mig. I dag skulle jeg bare have den bedste dag. Jeg glædet mig også virkelig til gaverne. Der gik noget tid men så kom min familie endelig. Det blev virkelig hyggelig, og det var en virkelig god fest. Jeg fik en masse gode gade, men min far gav mig den bedste gave. Han ville betale hele mit kørekort. Det var mit største ønske. Jeg har altid glædet mig til at tage kørekort. Så behøvede jeg ikke længere at tage den offentlige transport. Jeg skulle selv finde en køreskole som jeg ville blive glad for. Jeg brugte noget tid, på at undersøge flere forskellige køreskoler. Jeg ville gerne finde en som jeg virkelig ville blive glad for. Der var så mange, så det virkelig svært at finde en man er sikker på. Jeg valgte så at skrive til nogle af mine venner om hvor de har fået taget deres kørekort. Der var også nogle af dem som stadig var i gang med at tage deres kørekort så jeg spurgte os dem. Nogle svarede at de tog det hos TopGearTrafik, der ligger i Vanløse. De fortalte om den og lød virkelig som en god køreskole. Jeg overvejede det virkelig. Jeg tog derhen, hvor der var en gratis introaften, for ligesom at se hvordan det hele foregår. Det lød virkelig som en god køreskole, og mine venner havde ret. Jeg valgte at starte her, og det var en af mine bedste beslutninger.

Skriv en kommentar