Den bedste kryptovaluta?

HEX Kryptovaluta

HEX er en decentraliseret kryptovaluta, der blev lanceret i december 2019. Den blev skabt af Richard Heart, en erfaren iværksætter og kryptovalutaekspert. HEX er en ERC20 token som eksisterer på Ethereum blockchainnetværket. Den er unik ved, at den belønner dem, der holder og tidslåser (staker) den, med en andel af den faste årlige inflation på 3,69%. Sådan kan man få et passivt afkast lagt oveni sin beholdning hver eneste dag. Typisk til et afkast på 10-11 % ved at tidslåse i et år, endnu højere afkast ved at tidslåse i længere tider. Disse høje afkast er muligt fordi det ikke er alle der tidslåser og de der ikke gør, får ikke andel af den faste årlige inflation.

HEX er sikkert

HEX er designet til at være et trygt og sikkert aktiv, der kan bruges som et værdilager, et byttemiddel og en opsparing. Den er 100% færdigkodet og hverken skaberen eller nogen andre kan nogensinde ændre på den. Det betyder at man ved præcis hvad man får når man investerer i HEX kryptovaluta. Det minimerer risiko når der ikke er en person eller organisation som pludselig kan ændre i kryptovaluta kode og dermed vilkår for alle investorer.

HEX er en fantastisk mulighed for dem, der leder efter en sikker og pålidelig kryptovaluta at investere i. Dens lave transaktionsgebyrer og faste forsyning gør det til et godt valg for dem, der ønsker at opbevare deres rigdom i en kryptovaluta. Dens mulighed for at stake ens HEX gør det også til en attraktiv mulighed for dem, der ønsker at tjene ekstra indkomst.

Pulsechain netværk

Samlet set er HEX en pålidelig og sikker kryptovaluta, der tilbyder sine brugere en række forskellige måder at tjene belønninger på. Den vil snart eksistere på et nyt blockchain netværk der hedder Pulsechain. Det er samme person som står bag udviklingen af HEX, som nu er i gang med at udvikle Pulsechain, hvilket bliver en kopi af Ethereum blockchain. Til gengæld både hurtigere og langt langt billigere at bruge. Det bliver spændende at se om HEX vil præstere lige så godt på Pulsechain, hvilket lyder for godt til at være sandt efter HEX allerede har lavet 1.000.000 % på Ethereum på mindre end de første to år af dens eksistens.

Du kan lære meget mere om HEX og kryptovaluta sikkerhed hos Setuphex.dk

 

2 kommentarer til “Den bedste kryptovaluta?”

Skriv en kommentar