Det skal du huske, når du cykler til og fra arbejde

Der er i dag rigtig mange, der vælger at hoppe op på cyklen, når de skal til og fra arbejde frem for at sætte sig ind bag rattet. Og det er der flere gode grunde til.

Mange er vilde med den besparelse, de kan gøre sig, idet de ikke bruger bilen og dermed de udgifter, der er forbundet hermed. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med brændstof og slid.

Men det er ikke den vigtigste grund. Flere er nemlig også stor fans af den motion, de får ud af at tage cyklen. Det er dermed en simpel ting, der kan integreres i hverdagen, når man gerne vil leve en lidt sundere livsstil.

Der er især to ting, du skal tage hensyn til, når du cykler frem og tilbage

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du også er en af dem, der tager cyklen til og fra arbejde, således du kan nyde godt af de fordele det bringer med sig.

Dog er det også noget, der kræver, at man tager ansvar – både når det kommer til sikkerheden, og når det har at gøre med komforten. Det er nemlig to ting, der kan blive sat på prøve, når man tramper afsted i pedalerne for at komme frem.

For det første skal du sørge for, at sikkerheden er i orden

Derfor er det for det første vigtigt, at du sørger for, at sikkerheden er i orden. Det vil sige, at du skal have en sikker cykelhjelm og nogle gode lygter, der lyser op både for dig selv, men også så dine medtrafikanter kan se dig. Der findes flere regler, når det kommer til cykellygter, og dem bør du kende til, før du begiver dig ud i trafikken – især når der er mørkt.

Har du et barn med dig bag på cyklen for eksempel i en cykelstol, således du også kan hente og bringe barnet fra sin institution, når du skal til og fra arbejde, er der mindst lige så mange regler her, som du bør kende til. Cykelstol reglerne er vigtige for at sørge for, dit barns sikkerhed er i orden.

Komforten skal være i top for både dig og dit barn

Når der er styr på sikkerheden, skal du også huske komforten – og det er både din egen og dit barns. Derfor bør du for din egen skyld sørge for at købe noget godt tøj, der holder dig både tør og varm, når vejret ikke helt er på din side. Det kan for eksempel være en fordel med handsker og støvler.

Men barnets komfort skal også være i top, når det sidder bag på cyklen. Derfor skal du også sørge for en god cykelstol, der ikke bare er sikker, men også rent ergonomisk er rar at sidde i for dit barn. På den måde bliver det en behagelig tur frem og tilbage for jer begge.

Skriv en kommentar