Føler du dig emotionelt overvældet ved et dødsfald?

Når du mister en nær ven eller et nært familiemedlem, er det helt naturligt forbundet med sorg og både fysisk og psykisk udmattelse. Det er helt naturligt, og det er ikke noget, du hverken skal forsøge at undgå eller undertrykker. Du skal altid lytte til dig selv i disse situationer. Så længe, du har oplevelsen eller følelsen af at have dig selv med, vil du også komme bedre ud på den anden side. Læs mere om hvorfor herunder.

Det er naturligt, at planlægning og beslutninger er hårdt

Når du skal stå for at planlægge og beslutte, i forbindelse med et dødsfald, kan det virke enormt hårdt. Måske du slet ikke føler dig klar til at skulle tænke praktisk. De fleste oplever endda, at det kan være urimeligt svært at skulle tage praktiske beslutninger, når de føler, at de endnu ikke har fået sagt farvel.

Det er desværre et vilkår, og derfor bør du også gøre alt for, at du kommer bedst muligt gennem det hårde forløb. Det er hårdt for de fleste. Ja, det skal nærmest være hårdt. Du behøver ikke at føle dig ovenpå eller fuld af overskud – det er der ingen, der kræver af dig.

Søg hjælp hos nære og fjerne

Det er derfor en god idé at søge hjælp hos nære og fjerne. Brug dem du har i din omgangskreds. Hvis I er flere søskende eller familiemedlemmer, der skal være fælles om at planlægge, så brug hinanden. Støt hinanden. Vær der for hinanden. Og husk naturligvis også altid på jer selv, så I ikke glemmer selv at bearbejde undervejs.

At have denne hjælp på sidelinjen kan vise sig at være altafgørende. At kunne dele tanker og følelser med andre er også en måde at få afløb for, ikke at risikere at det bygger sig op indeni.

Få hjælp til at rydde et dødsbo

Hvis et ansvar for dig også er at skulle rydde et dødsbo, er dette en opgave, du bestemt bør overveje, hvordan du griber an. Hvis du står for det selv, bør du lægge en detaljeret plan over, hvordan du tænker at gribe opgaven an. Hvis det er for hårdt følelsesmæssigt, og du ikke kan holde til at være i det, kan du heldigvis få hjælp udefra.

denne side kan du klikke ind og finde flere informationer, der kan hjælpe dig med bedre at forstå, hvordan rydningen af et dødsbo kan foregå.

Tag en pause fra det hele

Og så er det heldigvis helt okay at tage en pause fra det hele. Der er ikke nogen, der kræver, at du er på og kan tænke klart eller praktisk, når du har mistet og er i dine følelsers vold. Det er okay at tage en pause og melde ud for en tid. At bruge tid alene, og at have tid til dig selv, er også en prioritet, der kan fungere for nogle.

Derfor skal du altid huske på dig selv først og fremmest i disse situationer. Så har du bedre forudsætninger for, at du kommer ud med bare en smule mere overskud på den anden side.

2.422 kommentarer til “Føler du dig emotionelt overvældet ved et dødsfald?”

 1. generic for amoxicillin amoxicillin 775 mg or amoxicillin cost australia
  http://katiefreudenschuss.com/termin.php?veranstaltung=freudenschuss+plus&tag=mo&datum=19.12&zeit=20%3A00&location=hamburg&stadt=schmidt+theater&info=freudenschuss+plus…%0D%0A%0D%0A…ist+wie+ein+gelungener+abend+mit+guten+freunden.+ehrlich%2C+spontan+und+voller+%DCberraschungen.%0D%0Akatie+freudenschuss%2C+s%E4ngerin%2C+musikerin+und+sachensagerin+aus+hamburg%2C+liebt+es+gastgeberin+zu+sein.+in+ihrer+brandneuen+show+l%E4dt+sie+nun+k%FCnstler+und+k%FCnstlerinnen+auf+ihr+sofa+und+die+showb%FChne+ein%2C+um+in+hamburgs+bekanntestem+kieztheater+gemeinsam+mit+ihnen+einen+fulminanten+abend+zu+erleben.%0D%0Ain+heimeliger+atmosph%E4re+wird+gesungen%2C+getrunken%2C+geplaudert%2C+improvisiert+und+musiziert%2C+und+das+publikum+ist+ganz+nah+mit+dabei.%0D%0Azu+%84freudenschuss+plus%85%93+kommt+man+als+gast+und+geht+als+freund.%0D%0Adiesmal+dabei%3A+regy+clasen%2C+carrington-brown+und+rolf+clausen&url=amoxicillin.best%20 amoxicillin online without prescription
  amoxicillin 500mg without prescription buy amoxicillin 500mg online and buy amoxicillin online with paypal where can i buy amoxicillin online

  Svar
 2. canadian pharmacy world reviews legitimate canadian pharmacy online or canada online pharmacy
  https://maps.google.co.kr/url?sa=t&url=https://canadiandrugs.tech pharmacies in canada that ship to the us
  [url=http://fbcsunbury.org/System/Login.asp?id=55943&referer=http://canadiandrugs.tech]best canadian pharmacy to buy from[/url] canada rx pharmacy and [url=http://hm5.cn/space-uid-1208726.html]canadian pharmacy drugs online[/url] canadian pharmacy uk delivery

  Svar