God Powerbank

God Powerbank

Vi har powerbanks i utallige forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om powerbanken skal have en voldsom batterikapacitet, om den skal kunne oplade adskillige enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Powerbanks findes i talrige forskellige afstøbninger om du ønsker en lille kompakt powerbank, der nemt kan være i lommen eller om du ønsker en større powerbank med et stort batteri, som man ikke skal lade op så ofte.  

Er du på farten og bruger din mobil eller iPad, når du er på arbejde og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at tilkøbe sig en power bank, som kan lade din telefon og smartwatch op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en indikator, så du kan se om din powerbank har intet eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade den op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være det bedste for dig at tage en powerbank med som kan give alle dine enheder strøm, mens du er ude for at gå. Her har vi endda powerbanks med solceller, så du kan nyde det dejlige vejr og samtidig lade din telefon op mens du får en pause fra hverdagen.  

Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye krav til hvad telefonen skal kunne. Alle disse funktioner er med til at stjæle batteritid og det er intelligent i mange situationer at have en powerbank, så man slipper for at skulle finde efter en strømforsygning hver gang man skal lade ens telefon op.  

Spiller du på din mobil har du sikkert oplevet at det tager på din telefons strøm og det er irriterende at skulle stoppe dit spil fordi man er ved at have lavt strøm.  

Mange powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er klogt at købe en powerbank, der er kompatibel med netop din mobil i stedet for at man skal lede en mellemløsning.  

Slip for afbrydelser 

Med en powerbank kan du undgå at du mangle strøm mens du er på farten og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Ny teknologi 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en kæmpe batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve tonsvis opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny.  

Du vil derfor også opleve at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu bitte små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. Nogle kommer med solceller, så du principielt aldrig har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogle kommer med trådløs opladning, så du slipper for at skulle have ledninger med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med adskillige udtag, så du kan lade adskillige enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også skælne mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks se, hvornår din enhed er fuldt opladet, så du slipper for at skulle spilde strøm på ingenting.   

 

Skriv en kommentar