Hold dig opdateret døgnet rundt

Når man driver sin egen virksomhed, er viden ofte lig med penge. Viden om markeder, trends og tendenser er ofte den faktor, der kan være afgørende for, om du er i stand til at holde sorte tal på bundlinjen, eller du nærmer dig de ubehagelige røde tal.

Hvis du vil være sikker på at være opdateret på business-nyheder over en bred kant, er Businessnews.dk en god portal at kende til. 

Alverdens nyheder samlet et sted

På portalen finder du nyheder om forskellige brancher, firmaer og nyttige links til uddannelsesmuligheder og meget andet. Du kan fx finde nyheder og oplysninger om:

 • Forskellige lederuddannelser
 • Vigtig information om WordPress og andre hjemmesideprogrammer
 • Links til brancher og virksomheder
 • Gode råd til aktiv markedsføring

Husk at være opdateret på sikkerhed

Et andet område, hvor det er overordentligt vigtigt at holde sig opdateret, er når det kommer til sikkerhed på nettet. Et ondsindet cyberangreb eller en virus kan gøre stor skade på din virksomhed. Når det handler om digitale angreb, kan ingen vide sig sikre.

Angrebet kan være rettet mod både den mindste lille virksomhed og mod den helt store, og hvert eneste angreb kan i sidste ende have fatale konsekvenser.

Ingen er det bedste værn mod angreb, viden. Viden om hvad cyberkriminalitet er, og om hvordan du undgår det. En god side at kende til er i den forbindelse er: Cyberkriminalitet.dk

De mest almindelige former for digital kriminalitet

Når det kommer til kriminalitet på nettet, er der forskellige måder tyve og hackere forsøger at tiltuske sig penge eller vigtige oplysninger fx om bankkonti og koder. Du får her en hurtig oversigt:

 • Mailsvindel – meget udbredt og ofte med en opfordring til at opdatere bankoplysninger
 • Phishing – hvor det er personlige oplysninger, der er målet
 • Cyperspionage – forsøg på at stjæle vigtige oplysninger fra din virksomhed
 • Afpresning – hvor der kræves penge for fx at fjerne “ransomeware”, altså en virus fra en eller flere computere

To typer kriminalitet

I cyberkriminalitet findes der overordnet to typer angreb. Det første er, hvor en specifik computer eller et system angribes, her anvendes ofte virus og malware.

Den anden type angreb er, hvor en computer overtages for at kunne blive brugt til anden form for kriminalitet. Her er det malware og trojans, du skal være på vagt overfor.

 

En kommentar til “Hold dig opdateret døgnet rundt”

 1. Depois que a maioria dos telefones celulares for desligada, a restrição à entrada incorreta de senha será suspensa. Neste momento, você pode entrar no sistema por meio de impressão digital, reconhecimento facial, etc.

  Svar

Skriv en kommentar