Hvad står menuen på?

Det kan være svært at besvære lige netop dét spørgsmål, når man uge efter uge ender med at spise de samme fire retter igen og igen og supermarkedet ikke kommer med særlig meget inspiration. 

Det kan også være svært at finde på noget til alle i familien; måske vil lillebror ikke spise det samme som storesøster eller måske er det ikke altid en mulighed, at alle spiser den samme ret, som det nogle gange er tilfældet, hvis man har små børn eller babyer. Det kan derfor være en god ide at have noget på lager, som kan erstatte det måltid, som resten af familien spiser. 

For nemhedens skyld – uden skyld

I stedet for at stå flere timer og mose, blende og hakke diverse grøntsager og frugter, så kan det være en god idé at vælge et nemmere alternativ, når det kommer til grød for babyer. Udover at sparer tid i din hverdag, bliver valget også gjort nemmere for dig, hvis du bruger en færdig og forudbestemt grødblanding, hvor tilberedningstiden er kort og processen er nemmere. Samtidig behøver du ikke at bekymre dig om ting som alle de vigtige næringsstoffer, for det er det andre, der har gjort for dig, og sørget for, at de selvfølgelig er med. 

På farten

Det kan være en god idé at have en hurtig morgen, frokost eller aftensmad ved hånden i form af en grødblanding, hvis hverdagen tager overhånd en dag eller to. En ready-to-go grød til dit barn kan vise sig at være en god ide, hvis I er på farten eller bare ikke er hjemme en dag, hvor sulten melder sig. Det kan desuden være rart ikke selv at skulle finde på alle smagskombinationerne selv, men i stedet vælge én, der allerede er lavet og hvor I, i fællesskab derhjemme, kan finde den rigtige kombination for jer.

Skriv en kommentar