Hvor holder du dåbsfesten?

Dåbsfester kan holdes næsten overalt, hvor der er plads til dine gæster. Det er dog bedst at holde festen tæt på, hvor dåben bliver holdt. På den måde behøver dine gæster ikke bekymre sig om at rejse langt. Nogle muligheder omfatter:

 

— Kirken: Hvad kunne være et mere passende sted for at fejre dit barns dåb end din kirke? Få festgæster med i forsamlingshuset efter morgengudstjenesten er slut.

 

— Dit hjem eller din vens hjem: Inviter alle til dit hjem til en intim fest. Eller, hvis dit hjem ikke er stort nok til at rumme alle, så se om en nær ven eller et familiemedlem kan være vært for din fest.

 

— En restaurant: Ved at holde din dåbsfest på en restaurant kan du læne dig tilbage og nyde fejringen. Lad personalet stå for madlavning og rengøring. Hvis du har et budget, så se om restauranten kan tilbyde en fast menu med muligheder, der passer til din økonomi.

 

Kan man holde en virtuel dåb?

Afhængigt af dine ressourcer, sundhedsproblemer og hvor langt dine gæster bor fra din kirke, vil du måske være vært for dit barns dåb online. Tag et kig på nogle ideer til at holde en virtuel dåb:

 

— Brug Zoom til at udsende din dåb: Hvis du er i stand til og tryg ved at møde din præst personligt, så overvej at bruge Zoom som en måde at udsende begivenheden til dine venner og familie, som ikke kan være der.

 

— Giv alle en chance for at tale: Fordi det kan være svært at mingle virtuelt, kan du overveje at have en moderator til din Zoom-dåbsreception for at sikre, at alle har en chance for at tale. Gæster kan dele velsignelser, lykkeønskninger og bønner.

 

— Tilpas din baggrund: Brug Paperless Posts Personal Design Services-team til at skabe en festlig Zoom-baggrund, som alle tilstedeværende kan nyde. Du kan endda få det til at matche din invitation!

 

Hvornår holder du dåbsfest?

Dåbsfesten bør følge kort efter dåben finder sted, på samme måde som en bryllupsreception følger en bryllupsceremoni. Det bedste tidspunkt på dagen at holde din fest afhænger af din tilgængelighed, din kirkes tilgængelighed og dit receptionssteds tilgængelighed.

Hvor lang varer en dåbsfest?

 

Da disse sammenkomster har tendens til at være mindre og mere intime, kan varigheden af ​​festen være så lang eller så kort, som du og din familie finder passende. Længden af ​​et afslappet måltid er typisk et godt mål at gå efter, når man skal bestemme en passende tidsramme for dit arrangement.

 

Mangler du en smuk dåbskjole så anbefaler vi Oli Prik Copenhagen.

 

Dåbskjoler kaldes i øvrigt for dåpskjoler i Norge, robes de baptême i Frankrig, taufkleider i Tyskland, , christening gowns i USA, kastemekko i Finland og doopjurkjes i Holland.

En kommentar til “Hvor holder du dåbsfesten?”

Skriv en kommentar