LinkedIn Annoncering – Skaf B2B leads med den professionelle platform

LionAds gør det nemt for dig at oprette en LinkedIn Ads-kampagne. Vi hjælper dig med at nå dine målgrupper og vækste din virksomhed.

Unik tilgang til LinkedIn

I modsætning til andre bureauer har LionAds en innovativ, rådgivende tilgang til LinkedIns annoncering og markedsføring. Vi arbejder sammen med dig for at forstå dine mål, og derefter udarbejder vi den perfekte strategi og planlægger at opfylde dem. LinkedIns målgruppe spænder over fagfolk fra alle brancher, vi har gennemgående kenskab til LinkedIn’s målgrupper og kan ramme dem du gerne vil uden problemer. Som B2B marketingbureau ved vi, at du ønsker, at dine annoncer skal ses af de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt. Det er derfor, vi tilbyder meget målrettede løsninger, der hjælper dig med at nå dine forretningsmål og målgruppedemografi.

I modsætning til andre sociale netværk som Facebook eller Twitter giver LinkedIn marketing sine brugere en række forskellige annonceformater og størrelser til forskellige prisklasser for nem tilpasning. Det giver dig ro i maven, hvis budgettet er stram og det giver dig frihed hvis rammerne er store. 

Hvad er LinkedIn-annoncering?

LinkedIn Ads er et kraftfuldt marketingværktøj, der hjælper med at nå ud til en målgruppe, der er på markedet for dit produkt/tjeneste. LinkedIn Ads tilbyder en unik måde at præsentere dit budskab for fagfolk, som med størst sandsynlighed er din målgruppe.

Hvorfor annoncere på LinkedIn?

Den vigtigste forskel mellem Linkedin og andre platforme som Facebook eller Twitter er det professionelle perspektiv, som folk har, når de bruger LinkedIn. Disse mennesker leder primært efter karrieremuligheder, kundeemner og netværksmuligheder – dette ændrer fuldstændigt dynamikken i annoncering på Linkedin og giver en unik mulighed for annoncører.

Hvordan kan LionAds hjælpe dig?

Vi har et ekspertteam af PPC-professionelle, som styrer alle aspekter af din Linkedin-annonceringskampagne – fra opsætning af din konto og strategi, til at finpudse og optimere dine kampagner

Skriv en kommentar