mediebureauer

Datadrevne mediebureauer

Vi er Berthu & Co, et digitalt mediebureau i København, der er specialiseret i digital markedsføring. Vi hjælper virksomheder med at nå ud til de rette mennesker med det rette budskab på det rette tidspunkt ved at udvikle skræddersyede digitale strategier baseret på indsigt i vores kunders branche og målgruppe.

Vi tilbyder en markedsanalyse, der giver indsigt i din branches aktører, så du kan træffe gode beslutninger baseret på solid viden. Vores ekspertise og viden sikrer, at du kan få den indsigt, du har brug for, uden at skulle investere store summer.

Vi udvikler også skræddersyede mediestrategier, der sikrer, at du anvender de rigtige mediekanaler. Vores datadrevne mediestrategier optimerer dit kampagnebudget og sikrer, at du når ud til din målgruppe på den mest effektive måde.

SEO er en avanceret og teknisk svær disciplin, men vores ekspertise kan hjælpe din virksomhed med at komme til tops på Google på jeres præmisser. Vi udvikler SEO-strategier, der tager højde for din virksomheds behov og ønsker og sikrer, at du når ud til din målgruppe på den mest effektive måde.

Vi tilbyder også hjælp til produktion af online-bannere. Vi designer, producerer og distribuerer online-bannere til alle relevante medier. Med vores erfaring og ekspertise kan du være sikker på at få bannerannoncer, der fanger din målgruppes opmærksomhed og skaber interesse for din virksomhed.

Google Ads og Instagram og Facebook annoncering er stadig en uundværlig del af mange firmaers marketingmix, og vi giver dig direkte adgang til kunderne på Google med tekst- eller shoppingannoncer og hjælper dig med at få fuldt udbytte af Facebook og Instagram med cost-effektive kampagner baseret på avancerede målgrupper, sporingskoder og måling af konverteringer. Vi sørger for, at du når ud til din målgruppe på den mest effektive måde og skaber interesse for din virksomhed.

Lad os optimere jeres digitale tilstedeværelse

Vi kan hjælpe med at optimere din digitale tilstedeværelse og øge din synlighed på nettet. Hvis du ønsker at få mere ud af din digitale markedsføring, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe jer til mere synlighed og øget salg.

Skriv en kommentar