Min bedstevens fødselsdag

Det var en tirsdag, og jeg skulle til og på arbejde. I dag var en stor dag, som jeg havde glædet mig længe til. Det var nemlig min bedste vens store fødselsdag. Han blev endelig 30 år. Nu kan man kalde ham voksen. Vi har arrangeret en stor fødselsdagsfest til ham, og han glædet sig virkelig. Han tog på arbejde, samtid med at jeg tog på arbejde. Hans fest startede klokken 17, så det var vigtigt at jeg lige fik ordnet de sidste ting, inden festen startede. Jeg havde fået købt en masse pynt fra shop.festgear.dk. Jeg ville gerne have at det skulle være en flot fest, hvor man virkelig kunne se, at vi havde gjort meget ud af det. Udover det så havde jeg også lejet et kæmpe telt til hans fest. Det havde jeg lejet fra festgear.dk. Her skulle vi holde festen, og der var masser af plads. Jeg glædet mig virkelig. Jeg havde ikke en lang dag på arbejdet i dag. Jeg skulle bare ud til nogle kunder, som ville vare et par timer. Jeg ville cirka være færdig klokken 15-16, og så kunne jeg få festen gjort helt klar til når alle gæsterne kom. Vi har inviteret en masse af vores venner, og vores kollegaer fra arbejdet. Vi skulle nok være omkring 50 personer. Jeg tog også lige ud for at finde ham en gave. Jeg vidste at han var glad for designer tøj, så derfor valgte jeg at købe ham en trøje fra Gucci. Det blev så senere, og gæsterne kom. Vi holdt noget af en fest, og det var virkelig fedt. Han blev virkelig glad, og fortalte at det var den bedste fødselsdag, han nogensinde har haft. Vi blev en masse, og vi alle havde en virkelig god tid. Det kunne jeg helt sikkert finde på igen.

Skriv en kommentar