Nyt badeværelse? Derfor er terazzo fliser et godt valg 

Når du skal lave nyt badeværelse, eller når det er køkkenet, der skal have den helt store tur, er valget af fliser en af de helt store beslutninger, der skal tages. På badeværelset indtager fliser typisk både gulv og vægge, og fliserne er derfor det afgørende element, når det kommer til rummets udtryk. 

 

Men fliserne er også vigtige i køkkenet, hvor de er med til at ramme tilberedningsområdet over køkkenbordet ind. Fliser er desuden også et stilsikker og praktisk valg til køkkengulvet, mens det samme gør sig gældende på både vægge og gulve i bryggerset. 

 

Af samme grund er det naturligvis vigtigt, at du får valgt de helt rette fliser, som vil passer til lige netop din personlige smag, og som vil gå godt med resten af husets stil. Med de rette fliser, kan du skabe en moderne og indbydende stil på badeværelse eller i køkkenet, så det bliver en fornøjelse at finde gryderne frem for at gå i gang med dagens madlavning, og så det altid bliver en god oplevelse at åbne døren ud til badeværelset, når der skal tages brusebad og så videre. 

 

Moderne fliser giver dig et væld af muligheder for at vælge noget unik, når det kommer til både farve, mønster og form, men hvis du gerne vil have en stilren klassikker, der også holder i 2022, skal du overveje de lækre terazzo fliser

 

Hvad er terazzo fliser?

Terazzo fliser består af to elementer: cement og marmorskærver. Disse to ingredienser blandes sammen, hvorefter flisen pudses, så de flotte marmorskærver bliver synlige i cementen. 

 

Dette er en gammel teknik, men den er moderne som aldrig før, og terazzo fliser er derfor også et sikkert valg til dit badeværelse, hvis du holder af det naturlige og interessant look, som kan opnås med terrazzo. 

 

Terazzo fliser er et godt valg til badeværelset på gulvet og på væggene, hvor fliserne giver en smuk og praktisk overflade, der er nem at gøre ren som andre typer af fliser.

 

Du skal dog være opmærksom på, at terazzo fliser ikke nødvendigvis er det bedste valg til din bruseniche. Det skyldes, at terazzo fliser kan være porøse i siderne, hvilket kan tillade vand at trænge ind i flisen i forbindelse med brusebade, eller når vandet får lov at side på væggen efter badet. 

 

Det problem kan dog overkommes, hvis du benytter en vandtæt fuge mellem dine terazzo fliser, så vand ikke har en chance for at trænge ind i fliserne. Det kan eksempelvis være en epoxyfuge. 

 

Fordele ved at vælge terazzo fliser

Den helt store fordel ved at vælge terazzo fliser er naturligvis det unikke look, som du ikke kan få i andre fliser. Hver terazzo flise er forskellige fra den forrige, og derfor er du garanteret et interessant og helt specielt udtryk på badeværelset, når du vælger terazzo fliser. 

 

Terazzo fliser er desuden slidstærke, hvorfor de kan blive en fast del af den daglige brug på badeværelset eller i køkkenet i mange år fremover. 

2.366 kommentarer til “Nyt badeværelse? Derfor er terazzo fliser et godt valg ”

 1. Hi there I am so glad I found your webpage, I really found you by accident, while
  I was searching on Askjeeve for something else, Anyways I am here now and would just like to say kudos for a incredible
  post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design),
  I don’t have time to read through it all at the minute but
  I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have
  time I will be back to read a great deal more, Please do
  keep up the fantastic job.

  Svar
 2. I will right away take hold of your rss feed as I can’t find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service.
  Do you have any? Please allow me recognize so that I
  could subscribe. Thanks.

  Svar
 3. GlucoFlush Supplement is an all-new blood sugar-lowering formula. It is a dietary supplement based on the Mayan cleansing routine that consists of natural ingredients and nutrients.

  Svar
 4. While Inchagrow is marketed as a dietary supplement, it is important to note that dietary supplements are regulated by the FDA. This means that their safety and effectiveness, and there is 60 money back guarantee that Inchagrow will work for everyone.

  Svar
 5. AquaPeace is the most in-demand ear health supplement on the market. Owing to its natural deep-sea formula and nutritious nature, it has become an instant favorite of everyone who is struggling with degraded or damaged ear health.

  Svar