Pas på dit design med en sikker hjemmeside!

Du er stolt af din hjemmeside – og med god grund. Den er smuk (hvis du selv skal sige det). Den er brugervenlig og godt designet. Du har tænkt over brugerrejsen over de forskellige side, og dine produkter præsenterer sig pænt.

Men alligevel er du ikke rigtig glad. For hvad nu hvis din hjemmeside bliver hacket?

Hvis du har prøvet at blive hacket, så ønsker du ikke at prøve det igen. Så meget tid med at få dine data tilbage – så meget nervøsitet for om du nogensinde ville komme op at køre igen efter den skæbnesvangre besked om at skulle betale bitcoins i løsesum.

Pas godt på din hjemmeside

Hvis du vil sove bedre om natten, så sørg for at du får en sikker hjemmeside.

Og hvordan får jeg så det, tænker du? Ja, til en start, så skal du alliere dig med nogle eksperter på området. For selvom de kriminelle bliver dygtigere og dygtigere, så er der masser af virksomheder, der kan hjælpe dig til at kæmpe imod. Og der er flere muligheder for at du kan sænke risikoen for at din hjemmeside bliver ramt.

Med den rigtige partner kan du starte med at få en sikker opsætning af din hjemmeside med gode sikkerhedsplugin. Det er ikke en tilstrækkelig forudsætning for sikkerhed, men det er en god start.

Det er vigtigt at sørge for løbende opdatering af sikkerheden på hjemmesiden, ligesom adgangskontrol og en god firewall er helt afgørende. Desværre bliver muligheder for angreb på hjemmesider hele tiden mere kvalificerede, så det er vigtigt at du altid er up-to-date med din hjemmeside.

Sikkerhed for din hjemmeside er et håndværk

Ligesom du har din faglighed, har sikkerhedsfolk også deres. Sikkerhed på hjemmesider er et håndværk som alt muligt andet, og hvis du får den rigtige sikkerhedspartner, kan du få din nattesøvn tilbage igen.

Så kan du fortsætte med at lave fedt hjemmeside design, og din partner kan sørge for at det ikke bliver ødelagt. Verden er gennem tiden blevet rig på specialisering, og dette er bare næste skridt.

3 kommentarer til “Pas på dit design med en sikker hjemmeside!”

Skriv en kommentar