Sådan kan du stadig være social, selvom du stopper med at ryge

Der kan være mange grunde til, at man ikke har lyst til at stoppe med at ryge. Det kan f.eks. være, at man har udviklet en afhængighed til det. Det kan også være, at man føler, det hjælper én til at holde sig tynd. Måske du bare er en rigtig livsnyder, som stadig godt ved, at rygning er farligt. Der er vist ikke længere nogen, der er i tvivl om, at det er usundt at ryge. Men det er ikke altid, at rationalet kan vinde over følelserne. Det kan f.eks. være, at du har svært ved at stoppe med at ryge, fordi du forbinder det med noget socialt. Der er mange, der hævder, at det er nemmere at være social, når man ryger. Man kan lige spørge, om man kan låne en lighter eller en cigaret, og så går snakken ofte i gang efter det. Det er også forståeligt, hvis det er noget, du kommer til at savne. Men hvad nu, hvis der var en løsning? 

Hvorfor kan vi ikke bare spise et æble? 

Har du også før haft tanken med, at man lige så godt kunne spise et æble og så være social med rygerne? Der er nok en grund til, at der ikke er mange, der gør det. Hvis man er ny et sted, så virker det måske helt forkert. Hvad nu, hvis du kunne ryge på en E-cigaret i stedet for? Se et stort udvalg af e cigaretter, hvis det er noget, du kunne være interesseret i. Det smarte ved at skifte til en E-cigaret er, at man stadig kan gå ud og være social sammen med sine venner i pausen, men uden at man behøves at udsætte sin krop for en masse giftige stoffer. 

Næsten den samme følelse 

Det er klart, at det kan være svært at stoppe med at ryge, hvis man bare elsker den følelse, det giver en. Der er faktisk bare ikke langt fra følelsen af at ryge en cigaret, til der er til følelsen af at suge på E-cigaretter. E-cigaretter er lidt bare en sundere udgave af en cigaret, så du behøves faktisk ikke at gå glip af så meget udover en samme dårligdom. 

Stadig adgang til nikotin 

Der er også mange, der har svært ved at stoppe med at ryge, fordi de kommer til at savne nikotin alt for meget. Det er typisk nikotinen, som man bliver afhængig af. Hvad nu hvis du stadig kunne få din nikotin men uden, at det udsatte din krop for det samme? Det kan du faktisk nemt, hvis du bare skifter til E-cigaretter. Med E-cigaretter kan du desuden få en masse forskellige smage, og det betyder endda måske, at det bliver endnu sjovere at ryge fremover.  

Du generer færre 

Hvis man har røget i noget tid, så er man nok også vant til, at folk godt kan se lidt skævt til en. Det kan også lugte meget at ryge, men det er noget, du slet ikke kommer til at opleve problemer med, hvis du skifter til E-cigaretter. 

En kommentar til “Sådan kan du stadig være social, selvom du stopper med at ryge”

Skriv en kommentar