Sådan vælger du powerbank

Opladning er blevet en absolut nødvendighed i vores verden, og det er, fordi vi har mange enheder, der kræver opladning. Smartphones, tablets, laptops og en hel masse andre enheder kræver opladning, og i en sådan trådløs verden sidder vi normalt sammen med USB-vægopladere.

Når du bruger en USB-oplader, sidder du dog fast med den og skal være tæt på den, indtil den enhed, du oplader, er op til et godt punkt, og så er du fri. Det kan tage en hel del tid, og de fleste af os hader det simpelthen. Vi vil hellere være fri og gøre, hvad vi vil til tiden. Derfor findes der powerbanks, men hvad er de, og hvilke(n) bør du vælge?

Hvad er en powerbank?

Powerbanks er bærbare opladere, der gør det muligt for os at oplade vores enheder, mens vi er på farten. At eje en bærbar oplader kan bogstaveligt talt ændre livet, da du ikke behøver at holde fast i en stationær oplader. Også med powerbanks, der konstant øges i popularitet, oprettes der en række forskellige typer powerbanks, hvilket betyder, at du har flere muligheder for, hvilke bærbare opladere du kan få. Du kan finde powerbanks på et sted som batteribyen.dk.

Strømkapacitet og størrelse på en bærbar oplader

Powerbanks strømkapacitet er den første ting, du ser på, før du rent faktisk køber en, og det er en god ting at gøre; fordi afhængigt af, hvad powerbankens strømkapacitet er, kan du enten oplade din smartphone en gang eller flere gange.

Dette bringer os til de to hovedformer af powerbank.

Mini Power Banks

Mini powerbanks er den mest anvendte type bærbare opladere, og det er på grund af deres absurd små størrelser. Hovedårsagen til, at en powerbank er i stand til at være så lille, at den kan passe i lommen, er på grund af dens lave strømkapacitet. Mini bærbare opladere kan være meget nemme at tage med overalt, hvor du vil, men de er egentlig kun i stand til at oplade en smartphone ca. 1 eller 2 gange.

Når det er sagt, kommer Mini powerbanks normalt i to forskellige størrelser. De er enten cylindriske eller slanke. Slanke powerbanks er den bedste slags små powerbanks at eje, fordi de har samme størrelse som din smartphone, og som et resultat kan de passe i lommen sammen med din smartphone.

Powerbanks med høj kapacitet

Større powerbanks, der har højere effektkapacitet, købes eller bruges ikke næsten lige så meget som mini-powerbanks på grund af deres øgede størrelse og vægt. Så de passer ikke i lommen, og du kan heller ikke holde dem meget længe.

Men hvad de mangler i bærbarhed, kompenserer de med via høj kapacitet. Dette skyldes, at de har høj nok strømkapacitet, der er i stand til at oplade de fleste smartphones og tablets flere gange og stadig bruges. De har også masser af opladningsporte, der giver dig mulighed for at oplade flere enheder på én gang; ligesom en USB-vægoplader giver dig mulighed for at gøre det, men med en powerbank kommer du hen, hvor du vil med den.

Skriv en kommentar