Skal du have din med hjem? Så vær klar med nye farver

Få malet før du køber det næste møbel

Mange danskere er gode til at indrette deres hjem, og have en klar og veldesignet vision for hjemmet. Vi er flittige læsere af blade og magasiner om boligen, og vi har sågar fjernsynsprogrammer til at give os gode ideer. Oven i det så er vi arvtagere til en stolt tradition inden for især møbeldesign, som vi støtter gennem vores køb af disse smukke stykker møbel. Denne artikels pointe er imidlertid, at der er gode grunde til at vente med det næste køb, og i stedet bruge pengene på en anden måde at optimere hjemmet.

At male er at gøre nyt

Det er simpelthen at male væggene på ny, der er forslaget. Sagen er, at hvis man fokuserer al sin tid og penge på indboet, så overser man nemt væggenes stand. Det er helt naturligt og forståeligt, da det for mange er en hobby og passion at lave indretning og designløsninger. Det er imidlertid penge givet rigtig godt ud hvis man får ført væggene ajour med resten af hjemmet. Man tænker ikke over det, men vægge falmer i farven, det er helt uundgåeligt. Afhængig af hvor man befinder sig i huset, vil der også være områder der bliver helt grålige. Hvis man har gaskomfur i køkkenet, så vil man have deciderede sodaflejringer i køkkenet og rummene omkring køkkenet. Det kan man alt sammen ligge bag sig med et nyt lag maling. Her kan det kun anbefales, at man finder en professionel maler til at klare ærterne. Som privatperson er det ikke inden for realistisk rækkevidde selv at kunne male tilfredsstillende, så hellere blot få det ordnet til topkarakter af den lokale malermester.

Når man får malet, så bliver ens hjem transformeret til noget der føles helt nyt, og man vil opleve at man har langt mere lyst til også at invitere venner og familie på besøg. Det er en meget undervurderet luksus, at stå med et nymalet hjem mellem hænderne. Det er ofte det der sælger en bolig, når den står til salg. Det nymalede er noget ganske særligt, og denne følelse holder i flere år.

Det er nemt at finde en maler i Herning 

Det har aldrig været nemmere at finde en maler da man på nettet kan finde sider, da tilbyder at gøre en del af arbejdet for en. Det fungerer således, at man præsenterer sit projekt for hjemmesiden, og denne kontakter så sit kartotek af malere, der bedes komme med deres tilbud på opgaven. Man får disse tilbud tilsendt, og så er det bare om at tage stilling til disse. Det sikrer, at man ikke falder over en enkelt maler, der vælger at sætte sin pris højere, end hvad andre malere i Herning ville gøre det for. Det gode er også, at man ikke behøver ringe rundt til tre forskellige malere selv, hvilket hurtigt kan sluge en masse tid. Man er heller ikke nødt til personligt at sige nej til de tilbud, man får anmodet om i dette tilfælde. Held og lykke med at få malet som det næste projekt i hjemmet!

6 kommentarer til “Skal du have din med hjem? Så vær klar med nye farver”

  1. I don’t know if it’s just me or if perhaps everybody else encountering problemswith your site. It appears as though some of the written texton your posts are running off the screen. Can somebody elseplease provide feedback and let me know if this is happening to them too?This may be a issue with my internet browser becauseI’ve had this happen before. Many thanks

    Svar
  2. I’m very pleased to find this great site. I want to to thank you for your time just for this wonderful read!! I definitely loved every little bit of it and i also have you saved as a favorite to look at new things on your web site.

    Svar

Skriv en kommentar