Virkelig godt hjemmeside design uden det koster en formue

Når man har startet en hjemmeside, uanset om det er en blog, en webshop eller et bureau, så er det yderst vigtigt, at hjemmesiden er nem at navigere rundt på, for læserens side. Hvis hjemmesiden er svær at finde rundt på, så vil læseren hurtig blive forvirret, og smutte igen. Det er noget, man som hjemmeside-ejer skal tænke over, både fordi, at man gerne vil have så mange læsere som muligt, men også fordi at google, registrerer besøgende, samt deres handlinger. Så hvis google anser, at der kommer besøgende, men at de hurtigt forsvinder igen, så antyder google, at hjemmesiden ikke har en særlig høj værdi. Derfor er det vigtigt, især hvis man har en hjemmeside, med henblik på at tjene penge, enten på produkter eller reklame, at hjemmesiden har mange besøgende, som får tilfredsstillet sit kiggeri, ved at besøge netop din hjemmeside.

Indbydende hjemmesiden er lig med flere besøgende

Når man har en hjemmeside, som er nem at navigere rundt på, så er det også lig med, at der kommer flere besøgende. Både fordi, at hjemmesiden fungerer som den skal, men også at den virker indbydende, så man får lyst til at besøge hjemmesiden, også en anden gang.

Hvis du sidder lige nu, og tænker, hvor man finder sådan et flot og indbydende hjemmeside design, så er det Thomas Georgi du skal have fat på. Der finder du nemlig en masse tips, trends indenfor markedsføring for hjemmesider.

Tidsløst design

Når man skal finde det rette design til sin hjemmeside, så er der flere faktorer, der spiller ind. Man skal ikke nødvendigvis tage det første og bedste, for det skal også passe til det du gør med din blog, og dertil din målgruppe. Hvis det er til den ældre generation, som hjemmesiden er målrettet mod, så hjemmesiden være mere simpel end normalt. Den ældre generation bliver let forvirret, hvis der er for mange knapper, så det hele, skal bare være enkelt og ligetil. Hvis målgruppen er den yngre generation, så kan man godt lave det lidt mere visuelt lækkert, i form af effekt, animationer eller andet spændende. Den yngre generation er lidt hurtigere til at navigere rundt på en hjemmeside. Dertil ikke sagt, at den skal have for meget spræl. Det handler nemlig om, at finde en balance mellem de visuelle effekter og det simple design.

Et flot design er ofte prisen værd

Når du finder et design, som du synes passer ind i segmentet, og som du selv kan finde rundt på, så er det om at få det købt og implementeret. Det koster ofte nogle penge, hvis det, du føler, at det skal skræddersyes til dit emne. Ofte når du køber et bestemt design til din hjemmeside, så forventer man, at det hele bare spiller. Men hvis der skulle opstå nogle tekniske fejl, så kan man altid rette henvendelse til der, hvor man har købt designet, eller direkte til designeren, som så kan hjælpe med at udrette de fejl, der nu måtte være.

En kommentar til “Virkelig godt hjemmeside design uden det koster en formue”

Skriv en kommentar