Webdesign og negle kan gå hånd i hånd

Der er ikke mange kvindelige webdesignere , men de findes derude. Desværre tror de fejlagtigt at de skal gå på komprimos med deres kvindelighed og eksempelvis undgå lange negle. Det behøver de ikke – tværtimod. det er muligt at se smuk ud som kvinde – have lange negle og stadig bestride jobbet som webdesigner. 

 

I en tid hvor alt er omvælteteligt er det at vide at nogle ting stadig er det samme og det er at kvinder gør noget ud af deres udseende og mænd gør det samme. For mister vi det så begynder vi også selv at se grå i den triste tid vi lever i og det behøver vi ikke når der er muligheder for at stråle. 

Vi er en tid hvor vi skal huske at holde sammen

Disse typer af modetilbehør kan du købe her. Negle til kvinder har været anvendt siden 1970’erne. Men selve det at lave sine negle har været brugt siden Ægypternes tid. Så der er ikke noget nyt i forbindelse med at få lavet kunstige negle. Limmen til kunstige negle blev først opfundet i 1973 og med den startskuddet til de kunstige negles årti. 

Kvinder idag kan godt lide den følelse som negle giver, for det er med til højne selvsikkerheden at man og føler man ser godt ud , så man på den måde kan klare dagens udfordringer med et smil på læben og masser af overskud. Så selvom tiden er 

Specielt i disse tider handler det om at se godt ud , for corona gør os trætte i kanten, og en af måderne hvor på man kan forhindre dette er ved at bruge neglelak.

Skriv en kommentar