6 tip til en bedre SEO

SEO er et komplekst og konstant foranderligt område. Det kan være svært at følge med i alle de seneste ændringer og tendenser. I dette blogindlæg vil vi diskutere 6 tip, som du måske ikke har vidst om SEO. Det er tips og tricks, der kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmesides placering på søgemaskinerne og generere mere trafik!

Tip #01: Brug nøgleord i dit websteds titel tag

Dit websites title tag er en af de vigtigste on-page SEO-faktorer. Titeltagget er den tekst, der vises i browserfanen, og det bruges også som standard-søgningsresultatets snippet. Du bør inkludere dit primære søgeord i dit title tag. Dit titeltag skal også være unikt, for hver side på webstedet, så brug ikke generiske titler som “Hjem” eller “Om os”, SEO

Tip #02: Glem ikke alt-tags for billeder

Billedernes alt-tekst er vigtig for SEO, fordi den gør det muligt for søgemaskinerne at forstå, hvad der er i dine billeder, og hvordan de relaterer sig til din indhold. Google har i årevis brugt maskinlæring til at genkende billeder, men har stadig brug for hjælp fra mennesker, når der ikke er nogen gode beskrivelser til rådighed!

Tip #03: Skriv metabeskrivelser, der lokker til klik

En metabeskrivelse er et kort resumé af din sides indhold. Den skal skrives på en sådan måde, at den opmuntrer brugerne til at klikke sig videre til din side. Medtag dit vigtigste søgeord i metabeskrivelsen, og sørg for, at den er på ca. 150-160 tegn lang.

Tip #04: Brug sidetitler

En sidetitel er en værdifuld mulighed for at målrette mod long-tail søgeord. I modsætning til hovedbegreber, som der søges sjældnere på, har long-tail keywords høje konverteringsrater, fordi de er mere specifikke og relevante for den søgende persons behov. Læs mere om sidetitler her.

Tip #05: Optimer dit websted til mobile enheder

Mere og flere og flere mennesker bruger mobile enheder til at søge efter oplysninger online. Hvis dit websted ikke er optimeret til mobile enheder, går du glip af en masse potentiel trafik! Sørg for, at dit websted er responsivt, og at alt dit indhold er let at læse på små skærme.

Tip #06: Udgiv indhold af høj kvalitet

Google har sagde, at de ønsker at prioritere indhold af høj kvalitet frem for alt andet. Det betyder, at dit websted skal indeholde værdifulde, relevante oplysninger, der hjælper brugerne med at løse deres problemer eller besvare spørgsmål om emner, der vedrører det, du laver som virksomhed! Du må ikke offentliggøre noget, bare for at gøre det.

2 kommentarer til “6 tip til en bedre SEO”

Skriv en kommentar