Hvad kan man bruge Ethereum til som designer?

Er man web designer i dag, så er man måske også kreativt anlagt. Hvis du ikke har bemærket det, så er der en stor hype omkring NFT’er (Non-Fungible Tokens) lige nu, hvor kunstnere kan få lov til at sælge deres kunst for kryptovalutaer. Der er ikke engang tale om fysisk kunst. Nej, der er tale om digital kunst – og web design er jo en form for digital kunst.

Hvad for noget?

Har du drømt om at sælge din digitale kunst, så har der nok aldrig været et bedre tidspunkt end lige nu. Folk står klar til at købe din kollektion af billeder, hvis du kan bevise, at det er noget de skal investere i. Er du en seriøs kunstner, så kunne dit næste projekt involvere NFT’er. En NFT er en token, som kun én person kan eje, og dermed kan man eje en genstand på blockchainen. Lige nu bliver det anvendt til kunst, men lad os se, hvad fremtiden bringer os.

Lad mig prøve først!

Det kunne måske være en ide at du prøvede at købe en NFT, før du lavede din egen. For at dette kan ske, så skal du selvfølgelig først købe kryptovalutaen Ether, som du kan læse mere om på denne side: https://buyeth.dk/. Det er en dansk hjemmeside, der guider dig til hvordan du kan købe kryptovalutaen Ether, som du nok allerede kender. Mange har dog svært ved at købe den – eller det tror de, fordi det hele lyder meget teknisk.

Før du går i gang, så bør vi lige nævne nogle ting. Det kan godt være, at det lyder spændende med kunst på internettet og meget andet, men der er tale om rigtige penge her. Du skal altså kunne tåle, at der er udsving i værdien af den kunst du køber, og selvfølgelig også i selve valutaen, da disse typer af valutaer er kendt for at svinge rigtig meget. Nu er du i hvert fald informeret om det.

En kommentar til “Hvad kan man bruge Ethereum til som designer?”

Skriv en kommentar