Husk disse ting når du designer hjemmesider

Som web designer er det selvfølgelig vigtigt at tænke på, at hjemmesiden bliver set på den rigtige måde af den pågældende målgruppe. Det er dog også meget vigtigt, specielt i 2021, at der er styr på det SEO tekniske. Det kan godt være, at det lyder som noget af en mundfuld, men det behøver det ikke at være. Efter du har læst denne artikel, så ved du, hvad du skal huske i forbindelse med SEO, når du designer hjemmesider.

Vigtige elementer

Vi ved godt, at du har styr på de basale elementer, der skal være på en hjemmeside. Men ved du eksempelvis, at det i dag er vigtigt at have en form for “Frequently Asked Questions” eller en faktaboks på hjemmesider, hvis de skal være optimerede for SEO? Det kan ændre på meget af designet – og hvis man kommer i tanke om det alt for sent, så kan det blive lidt for dyrt for din kunde.

Derudover er det også blevet meget populært at inkludere såkaldte “breadcrumbs” på hjemmesider, så det er nemmere for søgemaskiner at følge med i, hvor man er på siden. Hvis du implementerer de to ovenstående ting fra starten, så får du ingen grimme overraskelser i forhold til SEO trends i 2021.

Giv dit produkt et boost

Det er sjovt at levere en flot hjemmeside til en kunde, men hvorfor leverer du ikke en hjemmeside, der allerede er indekseret på Google? Det kan du nemt gøre ved at bygge nogle billige danske links til din kundes hjemmeside. Det kræver dog bare, at du har en skribent eller selv kan skrive dine artikler. Da der er tale om SEO artikler, så bør det ikke tage dig alt for lang tid at skrive. Hvis du ønsker at gøre dette for dine kunder, så klik her for at læse mere om billige links, der virker.

En kommentar til “Husk disse ting når du designer hjemmesider”

  1. La mejor aplicación de control parental para proteger a sus hijos – monitoriza en secreto GPS, SMS, llamadas, WhatsApp, Facebook, ubicación. Puede monitorear de forma remota las actividades del teléfono móvil después de descargar e instalar apk en el teléfono de destino.

    Svar

Skriv en kommentar