Bedre og billigere SEO når du lærer at gøre det selv

Overvejer du at tage et SEO kursus og lære at lave din SEO selv, så synes jeg det er en fantastisk tanke, du bør gå videre med. Du kan forholdsvist nemt lære at lave SEO der giver dine konkurrenter baghjul og i mange tilfælde er bedre og langt billigere end at hyre et SEO bureau. Her er nogle af de vigtigste grunde til at du skal lære det nu.

 

SEO er ikke kun for nørder

 

Mange afholder sig fra at tage et SEO kursus fordi de tror at det kun er for nørder der er gode til at kode hjemmesider. Det var måske sandt engang, men nu kræver det ikke nogen specielle tekniske kompetencer at lære det.

Det er rigtigt at din hjemmeside skal fungere korrekt, så det er nødvendigt at kigge på den tekniske SEO på din hjemmeside. Men dette skal kun gøres en gang og det kan du få en rigtig nørd til. Herfra er det det gode indhold der gør forskellen, og de tekniske ting du skal tage højde for er ikke mere kompliceret end at følge en manual og en tjekliste.

Så nu om stunder kan alle lære at lave rigtig god SEO selv.

 

Det er dig, der er eksperten i din virksomhed

 

Den største grund til at du selv skal lære at lave SEO er, at du er eksperten i din virksomhed. Du kender dit produkt til fingerspidserne. Du ved hvad dine kunder efterspørger og du ved, hvordan du aller bedst hjælper dine kunder. Derfor er det dig der har de klart bedste forudsætninger for at lave godt indhold til din hjemmeside, som vil rangere højt i google.

I moderne SEO er det det gode indhold, der belønnes. Har du bare den mindste lyst til at skrive gode, værdiskabende tekster, og har du lyst til at formidle din viden og servere løsninger for dine kunder, så skal du begynde at lave dit SEO indhold selv.

 

SEO er en langsigtet strategi

 

Du har sikkert bemærket at annoncepriserne på de sociale medier stiger med lynets hast. Det kan være en dyr omgang og derfor er det virkeligt en god ide at tænke SEO ind i sit marketingmix. Starter du nu, så vil du skabe et godt fundament der langsomt men sikkert vil tage over og skaffe dig et løbende og stabilt flow af købsklare kunder fra google. På den måde gør du dig mere sårbar og uafhængig ifht stigende udgifter på annoncering.

Skriv en kommentar