Billige forlovelsesringe

Forlovelsesring på budget

 

Når det kommer til at vælge en pris overkommelig forlovelsesring på budget, er en af ​​de største faktorer i prisen stenen som sidder i midten. Men selvfølgelig også hvor du køber den fra, kan gøre en stor prisforskel.

 

Går du i Tiffany butikken skal du nok regne med at prisen er mere end dobbelt så dyr som andre steder, eller går du til din lokale guldsmed som måske ikke har de bedste leverandøren, kan du også komme til at betale alt for meget, da der er mange led som skal have en bid af kagen i salgsprocessen.

 

 

1.   Vælg den rigtige diamant eller sten til din forlovelsesring

 

En af de største komponenter i enhver ring er stenen der sidder i midten. Mens de klassiske diamanter som oftest er ekstremt dyre, er der mange alternativer til diamanter, såsom andre ædelstene og laboratoriedyrkede diamanter.

 

Et laboratorie dyrket diamant er en fantastisk alternativ, der er to ting der gør forskellen fra den ægte diamant og det er at den er helt perfekt på alle måder, og den koster væsentligt mindre. Dette gør det til et super godt valg.

 

Man kan også få laboratorie dyrket ædelstene som er en anden stor overkommelig centersten mulighed. Vi synes du bør kigge efter en ring med en hvid safir, da de er utrolig smukke, slidstærke ligesom en diamant og så er de ikke nær så dyre som en hvid diamant.

 

2.   Vælg metaltypen til din ring

 

En anden priskomponent som du bør overveje, når du køber en ring er metaltypen. En tommelfingerregel at huske på er, at jo lavere guldkarat, jo billigere bliver metallet. Faktisk kan det være smart at købe en lav karat da smykket bliver mere modstandsdygtig og ikke for ridser på samme både som fx 18 karat guld.

 

For eksempel har en 10K guld forlovelsesring 10% guld og resten er en legeringsblanding, der gør ringen mere slidstærk. Og selvom guld skaber et smukt udseende og følelse, giver den lyse guldfarve også noget helt unikt til din ring. Guld er et meget formbart metal, der i sig selv ikke er holdbart nok til hverdagsbrug, derfor tilsætter man legeringer.

 

Husk at have holdbarhed i dine overvejelser, når du køber en ring. Husk på at hvidguld skal dyppes i rhodium af og til for at holde overfladen pæn. Ønsker du ikke dette skal du gå efter gult guld eller titanium og platin, da disse ikke kræver lige så meget vedligeholdelse. Så selvom du betaler mere for platin, vil du ikke bruge så mange penge på lang sigt, som hvis du valgte hvidguld.

 

3.   Valg af guldsmed eller smykkeforhandler

 

Sig farvel til indkøbscentrets juvelerer og hej til den mere moderne online shopping. Når det kommer til at vælge det bedste sted at købe forlovelsesringe, er online vejen at gå for at få en mere overkommelige pris. Husk på at der er mange led der skal have en bid af kagen hvis du køber igennem en guldsmedsbutik der er lige rundt om hjørnet.

 

Måske at være praktisk for dig at købe den lige rundt om hjørnet men tro mig, du vil sidste ende betale alt for meget for din ring.

 

Dette skyldes, at online juvelerer er i stand til at skære mellemmanden ud og opkræve mindre for deres smykker.

Skriv en kommentar