Makeup uden kemi til hverdag og fest

Det er en god idé at finde en økologisk makeup

Hvis du går og tænker på at du gerne vil gå ind på den grønne omstilling, så er det virkelig en god idé at starte i det små og så bevæge sig opad mod de mere alvorlige og større ting, man kan udrette som miljøbevidst medborger. Man kan fx starte med at finde sig noget økologisk makeup næste gang man skal ud og finde noget nyt makeup. Derefter kan du se på, hvordan du yderligere kan reducere dit CO2 aftryk på planeten. 

Det individuelle og det kollektive aftryk

Det individuelle klimaaftryk tæller nemlig ligeså meget som det kollektive klimaaftryk, for når det hele lægges sammen, så er vi jo et stort kollektiv af mennesker og arter her på jorden. Derfor tæller det også positivt med, når man fx går ud og finder sig noget makeup uden kemi, for vi skal alle reducere vores fodspor, så der også bliver plads til og et ordentligt klima for de kommende generationer her på jorden. 

Hvordan vil du gerne se ud i din hverdag?

Du har taget din prikkede hverdagskjole på. Måske har du været inde og se på noget bæredygtig mode for at finde noget tøj lavet i fx bambus, hør eller i økologisk bomuld. Du vil nok gerne se så godt ud som overhovedet muligt og samtidig ikke gøre alt for meget ud af det, fordi dit fokus i hverdagen er på effektivitet og derefter afslapning. 

Hvad vi har brug for

Mennesket har jo brug for at lære og at arbejde på den ene eller anden måde. Det gælder både for voksne som for børn. Derfor tager du måske en sød og nem kjole på og hertil en god hverdagsmakeup som tæller eyeliner, lidt foundation, lidt øjenskygge og lidt mascara. det hele økologisk makeup, naturligvis.

Hvordan vil du gerne se ud til fest?

Du har nu taget dit nye røde sæt på. Det er en løs bluse med tilhørende blomster. Buksedragten hertil er ligeledes med blomster, men også med jordbær. Der er pang på den røde farve, dit hår er sat op med en smuk blomsterkrans i mange farver, og nu vil du gerne have en makeup på, som svarer hertil. Hvordan skal det da se ud? Jo, du kan jo vælge dig en god foundation, som sætter noget farve og glød på dit ansigt. Herefter en kindrødt, som smyger sig op ad dine kindben. Hertil noget lilla øjenskygge i pangfarve med guldeffekt til at highlighte sine øjne og skabe et interessant udseende. Dertil en blå eyeliner, som tegner dit øje op og giver den en ekstra eksotisk form, hvilket alt sammen rundes af med en blå-sort mascara og en pink læbestift. Det hele er naturligvis økologisk makeup.

7 kommentarer til “Makeup uden kemi til hverdag og fest”

 1. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to
  “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my
  web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!
  I saw similar here: e-commerce and also here:
  sklep

  Svar
 2. Hello, i feel that i noticed you visited my site thus i came to return the want?.I’m
  attempting to find issues to enhance my web site!I guess its good enough to use a few of
  your concepts!! I saw similar here: Sklep

  Svar

Skriv en kommentar