Buldrende berusede Bulgarien

Buldrende berusede Bulgarien.

Pub-crawl, fløjte-barer og baldrende berusede unge mennesker, er hverdagskost i den mellemstore Bulgarske by og kyst, Sunny Beach, de unge mennesker gav den max gas, min gamle mor ville sige at de dansede på vulkaner, og jeg er til dels enig, for der var fyret op for en øredøvende pulserende musik. Dertil kom så en øresønderrivende fløjte der gentog rytmen, hvis der eller var nogen der var i tvivl, eller en eller to der havde en høreskade. Jeg var helt igennem chokeret da jeg første gang stiftede bekendtskab med det Bulgarske Strandmiljø, lad mig sige det på denne måde, jeg var sikker på at der ville være øde på strandende dagen efter, og jeg glædede mig allerede til at lægge og slikke solskin helt for mig selv, men det var bare ikke lige hvad der skete! 

Dagen derpå!

Altså der hvor jeg troede jeg havde alt for mig selv, blev jeg grundigt overrasket! Den samme hujende horde af unge mennesker sov den ud i shorts og bikini, og spiste fritter og bestilte longdrinks, mens de hørte musik, jeg fattede ingen ting, og forhørte mig hos lokal befolkningen, om de var lige så molløse som jeg.

En lokal barindehaver kom mig og min sydende hjerne til undsætning, han forklarede at de fleste, ikke kun fik lidt til ganen, men også en helt del til næsen! og pludselig gav det hele lidt mere mening, de unge mennesker var kommet herned for at nonstop feste, og de hjalp sig selv med pulveriseret kaffe, eller hvad man gør nu til dags, meget kan man sige, men de havde da held til at holde skruen i dansevandet hele dagen og natten med, hvorefter de sov et par timer og så fortsatte festen.

Jeg behøver nok ikke at uddybe at jeg forsøgte at slippe ud af stof og alkoholmisbruget, jeg ringede til mit rejsebureau og fik dem til at finde et hotel noget længere væk fra stranden, selvom om jeg havde glædet mig til at se på solnedgang og høre bølgeskvulp hver aften, tænker jeg, at jeg nok gør bedst i at holde mig væk fra bargaden, med mindre jeg ifører mig gul vest og dele pamfletter ud om alkoholmisbrug og hvor man kan gå i alkoholbehandling efter endt ferie.

Næste gang må jeg gøre min egen research og finde en mere roligt destination, måske endda et hotel uden børn, og uden adgang til diskoteker, og måske endda i et land der ikke værdsætter spejderfløjter.

 

11 kommentarer til “Buldrende berusede Bulgarien”

  1. Wow, this article is an absolute gem! 🌟 I’m truly impressed by the depth of insight and the unique perspective presented here. It’s not every day you come across content that’s both educational and engaging like this. Hats off to the writer for crafting such a fascinating piece! Your passion for the topic is evident in every word, making it a delightful read. 📚💡 Can’t wait to see what you come up with next. Keep up the fantastic work! 👏🎉 #Inspired #Enlightened

    Svar
  2. Wow, this article truly enlightened me to different viewpoints! 😮 Your insights are not only mind-blowing but also incredibly pertinent in our times. I’m truly captivated with the intensity of your examination and the way you’ve expressed your points. Keep up the fantastic work! 👏 Looking forward to read more of your writings. This has undoubtedly lifted my spirits and sparked some interesting thoughts. 🌟🚀 #Enlightened #Insightful

    Svar
  3. Absolutely thrilled to share my thoughts here! 🌟 This content is a breath of fresh air, merging creativity with insight in a way that’s captivating and educational. Every detail seems meticulously crafted, demonstrating a deep grasp and passion for the subject. It’s uncommon to find such a perfect blend of information and entertainment! Big props to everyone involved in creating this masterpiece. Your hard work and dedication shine brightly, and it’s an absolute joy to witness. Looking forward to seeing more of this amazing work in the future! Keep inspiring us all! 🚀👏💫 #Inspired #CreativityAtItsBest

    Svar

Skriv en kommentar