En babyseng i høj kvalitet

Børn sover rigtig mange timer af døgnet, og derfor er det altså rigtig vigtigt, at vælge en babyseng i høj kvalitet, så du er helt sikker på at dit barn får den bedst mulige søvn. Når du vælger en babyseng i høj kvalitet, så kan du også være helt sikker på, at babysengen er god for dit barn. Med en god seng er der også større chance for, at barnet sover trygt og godt hele natten.

Når du skal finde en babyseng i rigtig god kvalitet, så kan du på https://littlehappy.dk/babyseng finde et rigtig godt udvalg. Hvis der er noget man ikke må gå på kompromis med når man har et lille barn, så er det kvaliteten af barnets seng. Sengen skal være tryg og sikker, og derfor er det også rigtig vigtigt, at babysengen lever op til EU’s sikkerhedskrav til en babyseng. På den måde kan du med ro i maven lade dit barn sove i sin baby seng hele natten.

Der findes mange babysenge

Hos Little Happy kan du finde et udvalg, af nogle af de mest populære babysenge for tiden. Det vigtigste er dog, at i finder en babyseng der passer til det behov, som i har til en babyseng. Nogen ønsker at have baby helt tæt på sig, hvorimod andre ønsker at baby hurtigst muligt skal på eget værelse. Det er en smagssag og der er ikke noget der er mere rigtigt eller forkert, så længe baby har en rigtig god seng at ligge i. De mest populære babysenge hos Little Happy er:

  • Juno sengen – Juno sengen kender de fleste nok, den har nemlig eksisteret i rigtig mange år. Juno sengen er den vi også kender som Lille Per sengen, og har et sødt design som passer ind i de fleste hjem. Det smarte ved Juno sengen er, at det er en udtræksseng, så dit barn kan bruge sin Juno seng i rigtig mange år. Juno sengen er en fantastisk seng, fordi i også har muligheden for at tage den ene side af, og dermed bruge sengen som en bedside crib i stedet for.
  • Sebra seng – Sebra sengen er også blevet rigtig populær og den minder rigtig meget om den velkendte Juno Seng. Sebra sengen kan også justeres i længden og på den måde vokse med dit barn, så i slipper for at skulle ud og købe en ny seng til barnet, når barnet vokser.
  • Kid’s Concept Vugge – Hvis i er mere til en vugge, end til en tremmeseng, så er Kid’s Concepts vugge også blevet enormt populær. Den har et fint naturligt udtryk og er lavet i bambus. Vuggen kan vugge dit barn i søvn, på en rolig og behagelig måde. Vuggen passer perfekt til det nyfødte barn, og er derfor en rigtig babyseng.

Godt tilbehør er altafgørende

En god babyseng er ikke nok til at sørge for, at baby får en god nats søvn. Der skal også være en rigtig god madras i, så barnet ligger godt og sover. Madrassen skal helst være i stand til at fjerne fugt fra barnet, så barnet ikke ligger og bliver våd hvis barnet sveder om natten. Derudover er det også rigtig vigtigt med en god dyne til barnet, som kan hjælpe baby med at regulere temperaturen når baby sover. Det er samtidig også vigtigt at dynen kan holde på varmen, samtidig med at den kan fjerne fugt så barnet ikke bliver kold og våd når han eller hun sover.

Skriv en kommentar