Hvad giver man en webdesigner i gave? Gadgets!

De fleste webdesignere elsker tech og gadgets. Derfor er det oplagt, at give dem gadgets i gave. Både gadgets og andet elektronik kan være dyrt. Du kan dog også sagtes finde billigt elektronik, som sagtens kan være en god gave til en webdesigner – eller andet person som elsker tech for den sags skyld.

Præcis hvilke gadgets du skal give webdesigneren i gave, kommer an på hvad han er til. Spille han meget computer eller konsol? Er han til biler? Eller er han blot helt vild med anderledes gadgets, som kan gøre hverdagen nemmere eller sjovere på den ene eller anden måde. Vi ser på nogle forskellige gadgets, hvor der er noget for en hver smag.

 

LED-lyskæde med fjernbetjening

En lyskæde med fjernbetjening er en super fed gave, og genial til at skabe en anden stemning i hjemmet. Sæt den i kanten af loftet, bag en skærm eller et andet sted. Sluk lyst, tænd LED lyskæden og sæt en film på. Du kan nu se film med den farve lys du ønsker, i en afslappet og anderledes stemning.

 

Drone

De fleste vil elske at modtage en drone i gave – helt sikkert også webdesigneren som elsker gadgets. De fleste droner vi hører om koster tusindvis af kroner. Du kan dog også sagtes finde gode droner, som koster meget mindre. Både 600, 400 og endda helt ned til 200 kr. Det er bare om at finde den rigtige drone, og det rigtige sted at købe den. Er han begynder, og har aldrig fløjet med en drone før, så vær opmærksom på at det er en begynderdrone du giver ham.

 

Retro spillekonsol

En retro spillekonsol er en af de gamle konsoller som f.eks. Nintendo NES, der lavet på ny. Den ligner samme maskine og med samme joystick. Forskellen er, at du ikke skal købe spil til den. Der er nemlig allerede hundredvis af klassisk Nintendo NES spil installeret på den, klar til mange timers underholdning i nostalgiens tegn.

Skriv en kommentar