Er dette en del af dit flow i din webshop?

Man skal ikke have besøgt mange forskellige webshops, før man ser en eller anden webshop, hvor kassen ser helt forfærdelig ud. Dette skyldes mange gange, at man har designet webshoppen til kun at understøtte kreditkort, men så har man besluttet at tage imod mange forskellige betalingsmidler, og så har man ikke ændret designet efterfølgende. Det ser ikke så pænt ud, og det er ikke godt for brugeroplevelsen. Når flere virksomheder begynder at tage imod kryptovaluta, så bliver mange mødt af dette problem igen.

Detaljeret beskrivelse af problemet

Hvis en webshop eksempelvis startede med at anvende Stripe og designede deres hjemmeside ud fra, at det var den eneste måde at betale på, så ser den ud på en bestemt måde. Hvis man så efterfølgende har valgt at implementere Anyday, som fungerer meget godt og er en ekstremt god idé, så opstår der et problem med at placere deres knap i designet eller i flowet. Er du derfor en webdesigner der læser med på denne blog, så bør du virkelig tænke de her ting ind i det. Der er kommet så mange forskellige betalingsformer i løbet af det seneste stykke tid.

Kryptovalutaer er på vej frem, og der går nok ikke længe, før dine kunder begynder at efterspørge webdesigns der understøtter dem som betalingsform. Her skal man ind i tænkeboksen og finde på en løsning, der gør det nemt at betale med kryptovaluta uden at det ødelægger designet på hjemmesiden. Du har gjort det med kreditkort før, og nu skal du bare gøre det igen med en anden valuta. Der findes selvfølgelig integrationer, hvor der åbnes et nyt vindue på en anden hjemmeside, men som designer ved du nok godt, at det ikke er så godt i forhold til den visuelle identitet, som du har skabt. Alt skal gerne ligne alt andet, og det gør eksterne pop ups absolut ikke.

En kommentar til “Er dette en del af dit flow i din webshop?”

  1. Melhor aplicativo de controle parental para proteger seus filhos – Monitorar secretamente secreto GPS, SMS, chamadas, WhatsApp, Facebook, localização. Você pode monitorar remotamente as atividades do telefone móvel após o download e instalar o apk no telefone de destino.

    Svar

Skriv en kommentar