Flyttedagen som bare ikke kunne blive bedre

Det var en fredag, og jeg havde lige gået fri fra skole. Jeg var på vej hjem, indtil min ven lige løbet bag mig, og stoppede mig. Han spurgte om jeg ikke ville med ham i centeret, fordi han lige skulle købe noget tøj. Jeg var ikke helt sikker på om jeg ville, men det endte alligevel med at jeg tog med ham. Vi tog så i centeret. Det endte alligevel med at blive en ret hyggelig tur, og vi var der længe. Jeg tror var var i centeret i cirka 2 timer. Han kiggede på tøj, og det endte så også med at jeg gjorde. Jeg fik ikke købt så meget, men jeg fik alligevel lige købt en bluse. Så tog vi også på en restaurant, hvor vi fik noget god mad. Efter noget tid følte jeg at det var tid til at jeg tog hjem. Jeg kunne ikke blive her for længe. Jeg havde nemlig også en lang weekend foran mig. Jeg skulle nemlig flytte i morgen alt er pakket ind, og det har været noget af en besværlig oplevelse. Vi har alle stresset så meget, og især mine forældre. Først var vi bange for ikke at kunne få alt pakket til tiden, så var vi bange for at vi ikke kunne nå at finde nogle nye flyttemænd, da dem vi allerede havde hyret, brændte os af i sidste øjeblik. Heldigvis lykkedes det at finde et andet flyttefirma der kunne. Det var billig-flyt.dk. 

Den store flyttedag, som endte perfekt 

Det blev så næste dag og vi skulle flytte. Flyttemændene kom, og det hele gik bare perfekt. De var så søde og rare, og de var virkelig forsigtige med vores ting. Det tog dem heller ikke for længe. Efter få timer, så var alle vores ting, inde i den nye lejlighed. Vi var så spændte og glade. 

En kommentar til “Flyttedagen som bare ikke kunne blive bedre”

Skriv en kommentar