Har du set vores udvalg af Balloons? 

Har du set vores udvalg af Balloons? 

Som lille elskede jeg balloons, når familien skulle ud og socialisere på forskellige spisesteder. Det var især, når familien skulle på Burger King, hvor balloons ikke kun var udendørs legetøj, men de var faktisk var et element af oplevelsen hos Jensens Bøfhus. På Jensens Bøfhus kunne man få gode spareribs, og som noget af det bedste kunne vi få lov til at beholde bslloons, som man modtog når jeg ankom til restauranten. Når jeg sad på sin plads kunne man kigge på loftet som var dækket af balloner over det hele, dette lavede selve oplevelsen så meget bedre. ballonen er noget af det sejeste fra min unge dage, og balloons optræder hyppigt i løbet af vores liv, og balloons magic er hyppigt en del af flere af vores fejringer.  
Magic Balloons kan for os være mange forskellige objekter. Du har eksempelvis balloons magic som vandlegetøj de fleste somre, hvor vandkampe med fætterne og andre bekendte var en fast begivenhed. Her organiserede vi så mange balloons magic vi på nogen måde kunne, så vi med mit udendørs legetøj kunne lave de sjoveste sommertider med mine fætre. Som en del af vores tradition, opdagede jeg ud af, at vi kunne købe redskaber so kan assistere en med hurtigt at producere flere vandballoner samtidligt, så du bare kan komme i gang med den sjove del af processen. Magic balloons er stadig fede udendørs legetøj selv eftersom vi nu er blevet ældre. Faktisk er udendørs legetøj generelt stadig ufattelig underholdende, specielt når der her i sommervarmen skal afholdes fester, hvor du kan sammensætte vores sommerlige vejr, balloons og vin, og derigennem gør vores festlige begivenhed det mere festlig.  
Magic Balloons til alle familiefester 
Balloons har ikke brug for nødvendigvis at være relateret til vandlegetøj. Balloons er fantastiske til festlige perioder, såsom til fester. Jeg vil traditionelt at anskaffe os altid masser af en del forskellige balloons, hvis det er mig, som står som arrangør for festlighederne. Vores venner er typisk super begejstret med den begivenhed, som vi lykkes med at producere med balloons. Det kræver selvfølgelig en del tid, hvis vi personligt skal producere alle disse balloons alene. Men jeg har set, at man uden problemer kan købe disse fede ballonen, hvor du faktisk kan oppuste en del på en gang, og derved sparer meget tid i processen!  
Min indskydelse er, at min dybe begrejstring for ballonen stammer fra jeres unge dage, hvor vores forældre tit gjorde stor brug af balloons, som del af fejringen af os. Magic Balloons blev brugt til at gøre huset hyggeligt, så alle mine gæster seriøst fik lukket deres øjne op, idet de kom ind ad døren til arrangementet. Tilfældigvis er jeg et barn af sommeren, og ballonen har også for det meste været en del af underholdningen til min begivenhed. Der blev derfor for det meste købt vandballoner ind til den helt store kamp, hvor mit udendørs legetøj blev en kæmpe succes blandt vores venner, som ivrigt deltog i festen om sommeren. Vi skaffede  Magic Balloons gennem en side, hvor vi bestilte sindssygt mange balloons til festen. Så ekstrem mange vandballoner at vi endda havde til dagen efter, hvor bekendte fra hele vejen kunne deltage i en masiv vandkrigleg.  

77 kommentarer til “Har du set vores udvalg af Balloons? ”

Skriv en kommentar