Vil du bruge din kælder som web-kontor?

Der er i dag flere og flere, der er så heldige, at de har mulighed for at arbejde hjemmefra. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med en webdesigner, som ofte blot er afhængig af sit udstyr, og så længe det er på plads, så kan arbejdet udføres, hvor end det er nødvendigt.

Det er dog ikke kun fryd og gammen at arbejde hjemmefra, det er også noget, der stiller krav til et godt hjemmekontor, og netop derfor kan det være, at du gerne vil til at udnytte pladsen i din kælder bedre.

Fugt i kælderen, hvad gør jeg?

Det kan dog være et stort problem, hvis du kæmper med en fugtig kælder. Som så mange andre har du det køligere i din kælder, og du lufter knap så meget ud, som i hjemmets resterende rum, og det vil vise sig i form af fugt.

Derfor tænker du nok; fugt i kælderen hvad gør jeg? Heldigvis er det ofte muligt at bekæmpe fugt. Det hele starter med en indsats, hvor du begynder at lufte ud og aftørre de fugtige områder samt desinficere dem med diverse midler. Og herefter kan du sætte større processer i værks, alt efter hvor fugten kommer fra.

Læs mere om bekæmpelse af fugt online

Det kan for eksempel være i form af dræn, hvis fugten kommer ude fra din grund, fordi der strømmer vand ned til dit fundament. Eller det kan være i form af elektroosmose, hvis du oplever opstigende grundfugt fra siderne eller gulvet.

Vil du gerne vide mere om det? Så læs mere her. Og få også meget mere viden om, hvordan du opdager fugt, hvordan du bekæmper fugt, og hvordan du for alvor kan komme det til livs.

Skriv en kommentar