Hverdagens dårlige vaner

I dag har folk dårlige vaner, hvor der bliver siddet for lang tid foran computerskærmen derhjemme. Man ved godt, at det er en dårlig livsstil, men alligevel bruger folk flere timer om dagen og derved flere timer om ugen på at sidde og ikke bevæge kroppen. Hævesænkende skriveborde og yogakugler er ikke svaret på en sundere livsstil, da helbredet stadig kan blive beskadiget af for meget kontor arbejde. Her kan rygskader og nakkesmerter opstå hyppigt med lang tid bag skærmen.       

Hjemme fitness

Sidde derhjemme uafbrudt i længere perioder af dagen kan forårsage en lang række sundhedsmæssige problemer, og kan give en stor risiko til folk, som bruger meget af deres hverdag på at udføre IT og kommunikative opgave på deres teknologiske værktøjer. Det er essentielt, at når man har chancen for at bevæge sig, så skal det udnyttes bedst muligt. Man kan benytte pladsen i hjemmet til at bygge sit eget fitness rum, hvor man kan investere i en crosstrainer. Til hjemmetræningen kan en crosstrainer og romaskine være fleksible træningsmaskiner, der hjælper med den integreret motion i hverdagen. Med disse udstyr kan du både være aktiv med arbejdet derhjemme samt arbejde på de gode vaner med effektiv motion og hurtigt komme i form når der holdes pause fra arbejdet bag skrivebordet.      

Fleksibel træningsmaskine

Der findes kvalitets-crosstrainer, hvilket består af forskellige programmer til den perfekte crosstræning. En maskine der altid er klar til brug, hvornår end træningen startes. Her ville en Spirit CE800 Crosstrainer være den ideelle træningsmaskine, da den består af solide materialer og indstillinger til crosstræningen. Dens fordele er, at al strømmen der bruges, fremkommer af bevægelser, og derfor er en strømforsyning ikke nødvendig at anvende. Maskinen er udstyret med et system, hvor informationer om tid, den samlet distance, antal af kalorier der forbrændes og hastigheden fremvises på LED-skærmen. Her kan der varieres i forskellige typer af træningsmetoder såsom cardio, styrke og interval løb. En anden træningsmaskine der kan anvendes derhjemme, er romaskinen Viking Pro V, der giver træningsentusiaster en autentisk oplevelse af at ro på åbent vand. Bæredygtigt og specielt designet i asketræ, der optimerer kredsløbstræningen med forskellige træningsprogrammer samt giver komfort, hvilket medvirker til en fleksibel og robust træning derhjemme.            

 

En kommentar til “Hverdagens dårlige vaner”

Skriv en kommentar