Indretning af kontoret

Med corona-pandemien har det for mange medført mere tid hjemme i form af hjemmearbejde. Hjemmearbejdet har for mange foregået i stuen ved en lille computerskærm på spisebordet. Mange arbejdspladser har i lyset af pandemien åbnet mere og mere op for øget hjemmearbejde uanset corona-restriktioner, da det samtidigt giver mulighed for en øget effektivitet på arbejdspladsen. Når man i øget omfang arbejder hjemmefra, er det imidlertid vigtigt, at der i højere grad tages stilling til ens arbejdsmuligheder hjemme.

Muligheder for ombygning

Hvis huset ikke lige er til at indrette et af værelserne som kontor, kan det være nødvendigt med lidt ombygninger i huset. Det kan være, at du har en stor stue, hvor man kunne etablere et lille afskærmet område. Det kan også være, at du indretter reposen på førstesalen som dit eget kontor. Uanset kan det være gavnligt, at du udfolder dig kreativt og går i gang med nogle gør det selv projekter. For at få mest ud af dit hjemmekontor er det en god idé, at sørge for en god belysning. Hvis du sidder på førstesalen med skråvinduer, sørg da for, at du ikke sidder et sted, hvor der kommer sol ind i dine skærme eller lige i hovedet på dig.

Brug af to computerskærme

Når du skal arbejde, er det vigtigt, at du har de rigtige arbejdsredskaber for at gøre et godt stykke arbejder. Der har i lyset af pandemien været mange, der har taget den lille bærbare computer med fra kontoret. Det kan dog mindske arbejdsmulighederne og indsatsen betydeligt, hvis du f.eks. er vant til at arbejde med to skærme på din arbejdsplads. Ved mange større programmer som oftest anvendes på arbejdspladserne, giver det store begrænsninger, hvis man ikke har mulighed for at arbejde med begge skærme. Sørg for, at du har alt udstyret hjemme, så du kan arbejde på lige vilkår, som når du er fysisk på din arbejdsplads.

En kommentar til “Indretning af kontoret”

Skriv en kommentar