Indret dit hjem i bohemestil med fletkurve, planter og stearinlys

Bohemestilen er en stil, som flere og flere efterhånden hopper med på, når det kommer til indretning af hjemmet. Det er en stil med mange naturfarver, naturmaterialer, planter og rustikke møbler. Det kan være dyrt at indrette sit hjem efter bohemestilen, hvis det betyder, at du skal ud og investere i nye møbler, men du kan også sagtens få stilen ind i dit hjem på en lidt billigere måde. Få her tre gode ideer til at indrette hjemmet i bohemestil på billigere vis med forskellige pynteting. 

Fletkurven 

En fletkurv er af naturmaterialer, og den passer derfor godt ind i bohemestilen. Mange hjem, som er præget er bohemestilen, har ofte flet i mange forskellige former og til mange forskellige formål. Flet kan fås i alle størrelser og former, så det er nemt at bringe flet ind i hjemmet. En fletkurv pynter hjemmet, men den er på mange måder også rigtig praktisk. Du kan for eksempel få en fletkurv som vasketøjskurv, eller du kan få små fletkurve, som kan bruges til opbevaring af ting på badeværelset. Sæt for eksempel fletkurven på en hylde og brug den til opbevaring af vatpinde, shampooflasker, hårbørster eller hvad du har behov for at opbevare. Du kan også bruge fletkurven udelukkende som pynt. Du kan for eksempel købe en mindre fletkurv med hård bund, så du kan bruge den som en bakke til nogle små blomster eller som et mindre fad til fyrfadslys. 

Planter 

Planter er naturligvis også naturmaterialer, hvilket er noget af det, som kendetegner bohemestilen. Derfor er det en god idé at indrette dit hjem med planter rundt omkring for at få bohemestilen ind i hjemmet. Et tip er at investere i mange grønne planter, for der er det lettere at finde nogle, som ikke skal vandes så tit, og som holder sig friske i lang tid. At have mange planter kan godt være et stort arbejde, så derfor er det en god idé at variere hvor mange pasningskrævende planter, du bringer ind i hjemmet. I øvrigt skaber planter et godt indeklima, så de er ikke kun for synets skyld. 

Et godt tip er at købe potterne til dine planter i naturfarver, så de også er med til at indramme stilen. Køb gerne potter i forskellige brune nuancer og også gerne i forskellige størrelser. 

Stearinlys 

Stearinlys er noget, som de fleste har i hjemmet, uanset hvilken stil, man har. Stearinlys giver ro og hygge, og det er en effekt, de fleste af os kan lide. At indrette hjemmet med lidt stearinlys er endnu en god og billig måde at indramme bohemestilen på, for du kan vælge, hvilken lysestage du bruger ud fra en farve og form, som passer med bohemestilen. Et godt tip til at understrege bohemestilen er at købe mange forskellige lysestager i forskellige højder og former, som du kan sætte i en stor kollage. Hvis du er mere til bloklys, kan du vælge at købe et stort fad, gerne i nogle rustikke farver, som du kan sætte bloklysene på. Køb også gerne mange bloklys og gerne i forskellige højder. Det lidt tilfældige look passer nemlig godt ind i bohemestilen. 

En kommentar til “Indret dit hjem i bohemestil med fletkurve, planter og stearinlys”

 1. Экспресс-строения здания: экономический доход в каждой детали!
  В современной реальности, где часы – финансовые ресурсы, здания с высокой скоростью строительства стали реальным спасением для компаний. Эти современные конструкции обладают надежность, экономичность и быстрый монтаж, что дает им возможность лучшим выбором для разнообразных предпринимательских инициатив.
  Быстровозводимые здания
  1. Быстрое возведение: Часы – ключевой момент в экономике, и объекты быстрого монтажа позволяют существенно сократить время монтажа. Это значительно ценится в моменты, когда важно быстро начать вести бизнес и начать прибыльное ведение бизнеса.
  2. Экономия средств: За счет усовершенствования производственных процессов элементов и сборки на месте, бюджет на сооружения быстрого монтажа часто приходит вниз, по сопоставлению с традиционными строительными задачами. Это предоставляет шанс сократить издержки и получить лучшую инвестиционную отдачу.
  Подробнее на scholding.ru
  В заключение, скоростроительные сооружения – это первоклассное решение для бизнес-мероприятий. Они обладают быстрое строительство, финансовую выгоду и высокую прочность, что сделало их идеальным выбором для предпринимательских начинаний, готовых начать прибыльное дело и получать деньги. Не упустите возможность сократить издержки и сэкономить время, выбрав быстровозводимые здания для ваших будущих инициатив!

  Svar

Skriv en kommentar