Kølemåtte til hund

Er du hundeejer så må du være interesseret i at give de bedste forhold til din hund, og være interesseret i hvordan du formår dette bedst muligt. Hunden er menneskets bedste ven, det er derfor vigtigt at hunden bliver behandlet med respekt og får den fortjente behandling.
 Har du før oplevet at din hund trives værre under varme sommerdage, så skal du ikke være bekymret, læs blot med her og find ud af hvordan du skaber de bedste vilkår for din hund, især i varmen.

Problemer i varmen

På varme sommerdage nyder vi gerne vejret udendørs i solen, og gerne i vores bedstevens selvskab, modsat os mennesker kan hunden dog ikke klare varmen lige så godt. Hunde sveder ikke og kan dermed ikke regulere kropstemperauren på samme måde, de har svedkirtler på poterne, som kun har den funktion at undgå at poterne udtørrer. Konsekvenserne heraf er at hunden nemt bliver overophedet og dehydreret, men det kan undgås ved brug af en kølemåtte. Sådan kan du finde her kølemåtte til hund.

Med en kølemåtte kan hunden nemt få reguleret sin kropstemperatur, det sker på grund af den nedkølende gel som måtten er lavet af, når hunden ligger eller står på måtten, bliver den gel aktiveret og begynder at køle. Hunden bliver langsomt nedkølet, det er altså skånsomt for hunden som til gengæld bliver nedkølet fremfor ophedet og dehydreret.

Fordele for dig og din hund

Ved at lægge måtten i skyggen har hunden den helt optimale adgang til nedkøling, og kan være med til at nyde sommerdagen i jeres selvskab. Derudover er en kølemåtte til hund, perfekt til jer som nyder korte eller længere bilture i sommervarmen, for eksempel bilture til feriedestinationer eller små ture til stranden, ture hvor hunden gerne skal med for at turen bliver optimal. Ved brug af kølemåtten skal I ikke bekymre jer om temperaturen i forhold til hundens tilstand, den klarer sig så længe den har kølemåtten.

En kølemåtte til hund, fås i forskellige størrelser, mønstre og farver så I kan finde den måtte der passer perfekt til jer og jeres hund. Har i en stor eller lille hund kan I sagtens finde en måtte som passer til deres behov, alle hunde har ret til de bedste forhold og skal ikke gå ned i velvære på grund af varme. For at undgå at din hund får hedeslag på varme sommerdage, er det vigtigt først og fremmest at huske at give hunden adgang til vand og skygge, derudover er det vigtigt at hunden kan blive nedkølet. For at gøre dette så nemt som muligt, og for eksempel undgå brugen af våde håndklæder eventuelt efter skaden allerede er sket, så er kølemåtten den bedste og nemmeste mulighed for at undgå besvær og ikke mindst give hunden de bedste vilkår.

En kommentar til “Kølemåtte til hund”

Skriv en kommentar