Kaffekopper til festen – Hvad skal du vælge?

Når du skal vælge materiale til dine kaffekopper, er der et par muligheder at vælge imellem, når du skal vælge diverse festartikler. Porcelæn, pap, bambus og plastik er de mest almindelige materialer, der anvendes til kaffekopper. Hvert materiale har sine egne fordele og ulemper, som du bør tage i betragtning, inden du træffer din endelige beslutning.

Porcelæn: Kaffekopper af porcelæn er den mest traditionelle løsning, og som de fleste nok foretrække. De er robuste og kan bruges flere gange. De er dog også den dyreste løsning og kan let gå i stykker. Ulempen er dog, at de skal vaskes op, som også bør indberegne i oprydningen.

Pap: Kaffekopper af pap er en mere overkommelig løsning. De er også biologisk nedbrydelige, hvis man vælger det rette mærke. De er dog ikke så holdbare som por porcelæn og kan kun bruges én gang, for de kan hurtig gå ind og blive bløde. Det gode ved pap-kaffekopper er, at de kan kasseres efter festen, så man ikke bruger unødvendig meget tid på oprydning.

Bambus: Bambuskaffekopper er en god, miljøvenlig løsning, som har fundet sin vej ind mange steder. Netop fordi det er mere miljøvenligt end noget andet materiale. Bambus vokser hurtigere end træ, og så er det samtidig yderst robust. De er fremstillet af bæredygtige materialer og er biologisk nedbrydelige, så selvom der bliver taget en kop eller to med vinden, så behøver man ikke at bekymre sig! De kan kasseres efterfølgende og kan bruges lidt flere gange end pap, men ikke lige så mange gange som plast og porcelæn.

Plast: Kaffekopper af plast er den mest almindelige og populære løsning. De er holdbare, nemme og kan genbruges flere gange. Den eneste ulempe er, at de ikke er biologisk nedbrydelige, så du skal sørge for at bortskaffe dem korrekt. Plastikopper er også billigt, men de er absolut ikke miljøvenlige!

Skriv en kommentar