Lysten til at finde et nyt hjem  

Lysten til at finde et nyt hjem  

Jeg ved simpelthen ikke hvorfor, men har fået en umættelig træng til at flytte ud af vores dejlige lejlighed i Aalborg for at finde det perfekte hjem. Men hvad er det perfekte hjem og skal man forlade storbyen for at finde det nye hjem? Man kan uden tvivl finde et passende hjem i Aalborg eller meget tæt på i det mindste. Men hvis man nu kigger lidt længere ud over de Aalborgensiske grænser, så er der så meget potentiale for at finde ens drømmebolig. Jeg siger bare, at hvis du ønsker at bo i en lækker by med adgang til fantastisk natur, så kan du finde mange gode boliger i eksempelvis Nibe.  

Nibe er en uden tvivl en fantastisk by for folk der ikke længere ønsker at bo midt i centrum af en storby. Her er der plads til at trække vejret uden at man følelser sig fuldstændig isoleret fra den virkelig verden. En by som Nibe tilbyder en lang række muligheder inden for bolig, hvor du kan finde alt fra historiske hus i midtbyen til luksuslejligheder i yderkanten. Nu når vi snakker om luksuslejlighed, så kan man heller ikke undgå at snakke om de nybyggede lejligheder, Bella Vista Nibe. Disse topmoderne luksus boliger er designet og lavet af den nordjyske entreprenørvirksomhed M2 Byg, som virkelig har overgået sig selv denne gang. De har lavet intet ringere end 24 boliger i deres lejlighedskompleks. Samtlige af disse lejligheder har en unik udsigt over Limfjorden, som man kan nyde fra en af sine to lækre altaner. Hvis man vælger at flytte ind i luksusboligerne hos Bella Vista Nibe får man en lækker moderne bolig på op mod 142 m2, som er udstyret med et godt køkken samt et godt depotrum i kælderen.  

Lejlighedskomplekset ligger blot 5 minutters kørsel fra Nibe centrum, hvor der er rigeligt med muligheder for at handle i en af de mange detailbutikker eller finde en lækker restaurant. Det gode ved en by som Nibe, er det meget tætte lokale samfund, hvor der er rig mulighed for at deltage i sport eller andre fritidsaktiviteter. Det kan måske være at man vil spille fodbold med de lokale i den store fodboldklub eller måske vil du sejle i den lokale kajakklub.  

75 kommentarer til “Lysten til at finde et nyt hjem  ”

Skriv en kommentar