Slips til din styling 

Slips til din styling 

Er du af sted til gilde og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan svaret for en være et slips. vi tilbyder et stort sortiment af tonsvis forskellige afstøbninger af slips hos os finder man brede slips, som en spasmager vil have eller slimslips til dig som ønsker at se skarp ud hvis du skal ind til møde. Her vil man uden tvivl færdiggøre dit look med en slipsenål, som nemt og lækkert organisere ens slips og gør at ens styling er perfekt.  

Skal man til jule tam tam med arbejdet? 

En af de normale steder man anvender slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med vennerne til jule tam tam, her har BalderClothes den perfekte mulighed til dig som vil have med et alternativt juleslips. Her har BalderClothes et kæmpe udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med coole motiver.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om du er studerende, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens fortrukne valg for at få ens look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig der virkelig ønsker at gøre noget ekstra ud af ens look. Her vil det være smart at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så hvis du ejer en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er velovervejet og at ens forstand på mode skinner igennem og vilimponere dine venner 

Brug for rådgivning 

Hos os ser vi et gigantisk sammensætning af slips i masse typer. Her kan vi vejlede en til hvilket slips, der passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad der vil passe smart sammen. Vi har igennem en længere periode dyrket slips og ved dermed hvad, som er klogt at vide og hvad man bør tænke over, når man skal vælge et slips.  

Det gode valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og man vil finde at størstedelen af BalderClothes slips er lavet i silke, så det er nemt for en at binde. Her opdager du på samme tid at vores slipsenåle er i elegante og stilrent design. Så du er garanteret at slipset ikke er irriterende for dig eller være for meget. Med en slipsenål får du en smart accessorie, der er let for en at anvende. BalderClothes udvalg heraf er i guld og sølv, så den 100 % er synlig på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har påført sit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan assistere dig, når de første par øller er kommet indenbords. Den hjælper dig nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så slipset ej hopper ud til den ene side og dermed får dit slips skævt. 

Et utal af farver 

Er man den festlige person, som nyder farver i din påklædning og har søgt efter en shop, hvor man kan få slips i talrige forskellige farver? Så skal man ej kigge mere, BalderClothes har slips i mange farver og mønstre. Både med tern og med helt stilrent slips med en farve der er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis du har etønske til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

1.982 kommentarer til “Slips til din styling ”

 1. He will be allowed to leave only for medical appointments, religious services or visits with his attorney where can i get fertomid 20, 43 We observed enriched binding of ZFP148 to the promoters of multiple smooth muscle marker genes, including SM О± actin Figure 6B, SM22О± Figure 6E, and SM MHC Figure 6F

  Svar
 2. Hi, I do believe this is a great web site. I stumbledupon it
  😉 I will return yet again since i have book-marked it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue
  to help other people.

  Svar