Sund og afspændende massage i Lyngby

Tilbringer du det meste af din arbejdsdag i støjende, hurtige omgivelser, hvor søvnmangel er almindeligt forekommende? Så føler du næsten helt sikkert regelmæssigt ubehag i hoved, nakke og skuldre.

De fleste af disse smerter skyldes vedvarende muskelspændinger, som vi får i løbet af dagen. Hvis du ikke slipper af med disse begrænsninger, kan du udvikle smertefulde myoser, som er svære at fjerne. Derfor er det en god idé at lade en massør massere din krop fra tid til anden.

Hvorfor skal du have massage behandlinger?

Der er flere tvingende grunde til at besøge en massør regelmæssigt. Til at begynde med er massage en fremragende metode til at genoprette kroppens balance. Alle spændinger vil blive afhjulpet, når massøren behandler alle dele af din krop og din krop grundigt. Dine muskler vil blive re-næret med nyt iltet blod som følge af denne massage.

Kroppens naturlige filtreringssystem, lymfesystemet, transporterer affaldsstoffer, der har ophobet sig i muskler og led, gennem hele kroppen. Efterhånden som din rygstivhed aftager, og dit muskel- og skeletsystem slapper af, vil du kunne vende tilbage til din normale sunde kropsholdning.

Kroppens egne lykkepiller, såsom dopamin og endorfiner, bliver dannet i denne periode. Disse neurotransmittere, der også er kendt som kroppens naturlige antidepressive midler, virker beroligende på det sympatiske nervesystem. Som følge af deres beroligende virkning på det sympatiske nervesystem har massage vist sig at kunne reducere stresssymptomer.

Massage i Lyngby hos Saga Massage

Hvis du ønsker en af de bedste massage behandlinger i Lyngby kan du med fordel kontakte Saga Massage – læs mere på sagamassage.dk

En kommentar til “Sund og afspændende massage i Lyngby”

Skriv en kommentar