Tre gode idéer til at gøre terrassen flot

Vi elsker, når sommeren melder sig, og man får muligheden for at sidde ude på terrassen og nyde solen. Sol og sommer er noget af de bedste, vi ved, så hvorfor ikke gøre mulighederne for at nyde den endnu bedre? At pifte terrassen op er altid en god idé. Om vinteren kan det være en god idé at holde øje med gode tilbud, og på den måde gøre det til at lille hyggeligt projekt at blive sommerklar. Hvis sommeren allerede har meldt sin ankomst, så kommer man bare i et endnu mere sommerligt humør af at gøre terrassen lækker at være på. 

Anskaf en havelampe 

En havelampe eller to klæder de fleste haver. En havelampe giver en hyggelig belysning, og det kan være ret nødvendigt, hvis du nyder at sidde ude på terrassen og nyde sommervarmen til langt ud på aftenen, til når det bliver mørkt. Hvis du og din familie for eksempel er yatzy-typen, så er en havelampe nødvendig. Selvom det er sommer, og det ikke bliver mørkt før langt ud på aftenen, så er det en god idé med en havelampe, så øjnene ikke overanstrenges. En havelampe er praktisk, men det er også en god mulighed for at pynte terrassen lidt. Der findes mange forskellige typer af lamper, så der burde være god mulighed for at finde en, som passer til din terrasse. 

Nye hynder 

Efter et par sæsoner med de samme hynder kan det være, at terrassens møbler trænger til nogle nye. Vind og vejr tager hårdt på hynderne, og de er måske falmet i farven eller blevet slidte. At få nye havehynder behøver ikke nødvendigvis at være en dyr investering, så det er en god mulighed for at pynte terrassen, uden at du skal bruge mange penge. At få nye hynder er også en nem måde at indramme din stil på. Der findes mange forskellige havehynder, og du kan vælge ud fra hvilken stil, du godt kan lide, hvad der passer til dine havemøbler og hvor mange penge, du vil bruge på dem. Havehynder er noget, man virkelige ser, så hvis du for eksempel har et farvetema kørende på terrassen, så er hynderne en god måde at indramme det på. Er du for eksempel glad for blå og har et par blå blomsterkummer til at stå, så er hynderne en god måde at understrege farven på. 

Fyld terrassen med nips og blomster 

En terrasse bliver hyggelig og mere personlig, hvis der er plads til lidt forskelligt nips og nogle blomster. Blomster gør terrassen mere levende, og der er god mulighed for at vælge nogle lidt større udendørsplanter, fordi der er mere plads udenfor. At pynte med lidt nipsting rundt omkring er en god måde at gøre terrassen hyggelig og lidt mere personlig på. Det kan være, at du har nogle små lanterner eller fyrfadsstager, som godt kan tåle at stå uden for. Måske skal du ud at investere i nogle fine ting, som kan pynte terrassen, og det gode er, at det ikke behøver at være dyrt. Et godt tip er at kigge i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder, hvor der ofte er fine ting, der ikke nødvendigvis er dyre. 

Skriv en kommentar