Vælg de rette lamper til din entré og gang!

Vi har i vores kontorfællesskab i Roskilde længe haft en lidt kedelig og demotiverende gang mellem vores kontorer. Vi sidder alle i lukkede kontorer og derfor er denne gang, det eneste sted vi render ind i hinanden. Og man kan sige den indbød ikke rigtig til at stoppe op og få en sludder, det var mere et sted man hurtigt skulle væk fra. Derfor talte vi for nyligt om, hvordan vi kunne pifte den lidt op og skabe lidt hyggelig stemning her. Vi gik i gang med at tale om, hvilke tiltag vi kunne gøre, og her var der en af mine kollegaer, som pointerede at belysningen var ret steril og ikke særlig indbydende – derfor gik vi i gang med at researche på belysning. Vi fandt rådgivning hos Lumegahome.dk, som hjalp os i forhold til valg af de rette lamper, pærer og antal lamper for at opnå en tilfredsstillende belysning. Og allerede herefter var der stor forskel på stemningen. Vi supplerede med en kaffemaskine og nogle bænke og planter, og alt i alt er det blevet en virkelig hyggelig gang!

Det sjove var så, at det med belysningen satte sig lidt fast i mig, og da jeg kom hjem i mit eget hjem, kom jeg til at tænke over, at mine egne lamper i min entré egentlig ikke var særligt rare, eller pæne for den sags skyld. Jeg opsøgte derfor Lumegahome igen og spurgte, om de kunne hjælpe i mit private hjem også, og det kunne de sagtens. Da jeg opsatte det daværende lys var min tanke egentlig bare, at det skulle give en masse lys så man havde godt overblik over sine ting på vej ind og ud af døren. Men det gik op for mig at man sagtens kan se noget med lidt hyggeligere, varmere og dæmpet belysning. Jeg købte to pendler i farvet glas, som giver en super hyggelig belysning. De har begge glødepærer i, hvilket skaber endnu mere hygge. Derudover har jeg fået installeret en dæmper, så jeg kan styre belysningen – så hvis jeg har brug for massere lys, er det stadig en mulighed, og når jeg har haft gæster og man står i gangen for at sige farvel, kan lyset være mere dæmpet og hyggeligt!

Skriv en kommentar