WordPress eller Shopify til startups?

Hvis du er en startup, der ønsker at lancere en webshop, spekulerer du sikkert på, hvilken platform der er bedst for dig. WordPress og Shopify er begge to fremragende valg, men hvilken er den rigtige for din virksomhed? I dette blogindlæg vil vi sammenligne og kontrastere de to platforme for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning.

Brugervenlighed WordPress vs Shopify

Både WordPress og Shopify webshops er nemme at bruge, men Shopify er lidt nemmere. Med WordPress skal du installere og konfigurere WooCommerce (eCommerce-plugin’et) separat. Dette kan være lidt tricky, hvis du ikke er teknisk kyndig. Shopify er derimod bygget specielt til e-handelsvirksomheder og kræver ingen ekstra plugins

WordPress vs Shopify på fleksibilitet

Når det kommer til fleksibilitet, vinder WordPress klart og tydeligt. WooCommerce giver dig mulighed for at tilpasse næsten alle aspekter af din butik, lige fra checkout-processen til selve produkterne. Med Shopify kan du helt sikkert tilføje nogle tilpasninger, men det er ikke så fleksibelt som WooCommerce.

WordPress vs Shopify sammenligning af priser

WordPress er en gratis platform, men husk på, at du skal betale for hosting, et domænenavn og eventuelle premium plugins eller temaer, som du bruger. Samlet set vil det sandsynligvis ende med at koste dig mere end 100 $ om året. shopify har et månedligt abonnementsgebyr, der starter ved 29 $ om måneden (faktureres årligt). Dette gebyr omfatter dog hosting, et domænenavn og 24/7 support. 100 $/år for WordPress mod 348 $/år for Shopify 

Sammenligningstabel: https://wptavern.com/wordpress-vs-shopify-a-side-by-side-comparison

Så hvad er bedst for dit startup?

Hvis du leder efter en brugervenlig platform med god 24/7 support, så er Shopify den rette løsning. Men hvis du er villig til at lægge lidt ekstra arbejde i at få mere fleksibilitet og tilpasning, er WordPress det bedre valg. Uanset hvilken platform du vælger, skal du sørge for at lave din research i forvejen, så du kan træffe en informeret beslutning, der passer til din virksomhed.

2 kommentarer til “WordPress eller Shopify til startups?”

Skriv en kommentar