Guide til af få mere trafik til din hjemmeside

Uanset hvilken hjemmeside, man har – om det er en blog, en webshop eller noget helt tredje, giver det ikke den store mening at have den, hvis der ikke noget trafik på den.

Så hvis du har en hjemmeside, men mangler noget trafik til den får du her en lille guide til, hvordan du selv kan få mere trafik og flere besøgende.

 

Søgemaskineoptimering

Når nogen søger på noget i Google, klikker på et søgeresultat og ender på en hjemmeside, kaldes det ”organisk trafik” i modsætning til, hvis vedkommende var endt på hjemmesiden ved at klikke på en betalt annonce.

Ved hjælp af søgemaskineoptimering, kan du opnå gode placeringer i Google på søgeord, der er relevante for din side og dermed gratis få løbende trafik til din hjemmeside.

Det kræver dog et vist stykke arbejde at opnå de gode placeringer, og noget af det arbejde kan man selv stå for uden at være ekspert i søgemaskineoptimering.

Der er rigtig mange ting, man kan gå i gang med når det gælder søgemaskineoptimering, men her har vi samlet 4 ting, som man relativt let kan give sig i kast med uden den store erfaring:

  1. Title og metabeskrivelser – sørg for at udfylde dem alle dine undersider
  2. Content – sørg for at have noget godt content, som har værdi for brugeren
  3. Søgeordstæthed – sørg for at dit søgeord er et passende antal gange i indholdet
  4. Tilføj billeder, video etc.

 

Disse 4 grundlæggende ting, er vigtige at der er styr på på en hjemmeside, hvis man vil have sin side til at rangere godt i Google.

 

Ulemper ved SEO

Én af fordelene ved søgemaskineoptimering er at det er gratis, og skal man pege på en ulempe, må det være den tid, det tager før man ser resultater. De gode placeringer i Google tager nemlig forholdsvis lang tid, specielt hvis de søgeord, som man gerne vil være synlig på, er meget konkurrenceprægede, for så vil der være en masse andre, der også arbejder på at blive synlige på præcis de samme ord.

Herudover skal man være opmærksom på at Google først skal registrere de tiltag, man gør og det er noget, der også kan tage en del tid. Derfor bliver søgemaskineoptimering en lidt langsom proces, hvor man skal væbne sig med tålmodighed, men i sidste ende er den tid man bruger og det arbejder, man udfører godt givet ud, da man bliver belønnet med bedre og bedre placeringer i Google med deraf afledet mere trafik til sin hjemmeside.

Yderligere vil de placeringer, man opnår i Google, ikke lige forsvinder fra den ene dag til den anden, som det jo er tilfældet med annoncering, når man stopper med at betale for det.

Hos Nordlys Marketing er vi erfarne og garvede indenfor de mange aspekter af søgemaskineoptimering og står til rådighed for at hjælpe dig med at få mere trafik til din hjemmeside.

Skriv en kommentar